Μίκα Ιατρίδη: Θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη Παππά και σε όλα τα μέλη της Κυβέρνησης

ΚΩΣ:

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ τον Γιάννη Παππά και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Παράλληλα, ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης συνδέεται με την έναρξη μιας νέας προσπάθειας αφού οι πολίτες εναπόθεσαν στη Νέα Δημοκρατία ένα τεράστιο κεφάλαιο εμπιστοσύνης.
Μπροστά μας υπάρχουν πολλές και σημαντικές προκλήσεις και η επιτυχία της κυβέρνησης θα συνιστά και επιτυχία για τη χώρα.
Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες, όπου και αν ανήκουν, αντιλαμβάνονται ότι η στείρα και τυφλή αντιπολιτευτική διάθεση, ανήκει σε άλλες εποχές και δεν έχει θετικό αποτύπωμα.
Η χώρα χρειάζεται συναινέσεις, συγκροτημένες πολιτικές και σοβαρότητα από όλους».
Μίκα Ιατρίδη: «Θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη Παππά και σε όλα τα μέλη της Κυβέρνησης μας. Προχωράμε μαζί για να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά!»
 
«Χωρίς χρονοτριβή, η νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας καλείται να εκπληρώσει τις προσδοκίες των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Εύχομαι, ολόψυχα, καλή δύναμη σε όλα τα μέλη της νέας Κυβέρνησης, είμαι σίγουρη ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πρόοδο της χώρας μας.

Πριν λίγο, είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Παππά, για να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η ανάληψη από τον ίδιο αυτής της θέσης δείχνει ότι για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα Δωδεκάνησα είναι δυνατά, είναι ισχυρά!

Προχωράμε μαζί για να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά!»

ΔΕΕΠ ΝΔ: Μέρα χαράς και αισιοδοξίας η σημερινή!
Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε μία ιστορική νίκη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδείχθηκε αδιαμφισβήτητος Ηγέτης!
Η παράταξη μας στα Δωδεκάνησα είναι υπερήφανη!
Θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη Παππά για την ανακοίνωση του στη θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.Ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή και δημιουργική θητεία!
Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στο Μάνο Κόνσολα, τη Μίκα Ιατρίδη και τον Βασίλη Υψηλάντη για την εκλογή τους, αλλά και στον Αντώνη Γιαννικουρή,την  Κατερίνα Εμμανουήλ και τη Λίτσα Φτακλάκη για τον αγώνα που έδωσαν!
Η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ΝΔ για ακόμα μια φορά έφερε εις πέρας μια απαιτητική εκλογική διαδικασία. Αυτό είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας με την Κεντρική Διοίκηση του κόμματος, με όλες και όλους τους Προέδρους ΔΗΜΤΟ στα Δωδεκάνησα,με την Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, με τα μέλη, τα στελέχη μας και τους εθελοντές μας στις κάλπες.
Πάνω από όλα, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δωδεκανησίους ψηφοφόρους που εμπιστεύθηκαν τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Υπόσχεση όλων μας τα  Δωδεκάνησα μας να φτάσουν ακόμα ψηλότερα!
26 Ιουνίου 2023
Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας
Η Πρόεδρος
Έφη Χαραλαμποπούλου

Latest..

Δήμος Ικαρίας: Ομόφωνα ενάντια στην εγκατάσταση των 2 Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων κοντά στην Ικαρία

ΙΚΑΡΙΑ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ’ αριθμ. 13ης/2023 κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ικαρίας Θέμα: Σύνταξη θέσης του Δήμου Ικαρίας στα … [Read More...]

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΟΥΝΑΚ: ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΧΙΟΣ : Στο τηλεοπτικό πάνελ της εκπομπής "Πρωινή Ζώνη" του Action24 συμμετείχε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης.  Ο κ. Μηταράκης σχολίασε την στάση του … [Read More...]

Κωσταντίνος Μουτζούρης : “Επικροτούμε ολόθερμα τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την στάση του στο Λονδίνο.”

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]