Μικές Ρήγας: Άστοχη η ενέργεια του Δημάρχου να μη συμμετάσχει στις εκλογές για το νέο ΔΣ της ΠΕΔ-Δημοτικοί σύμβουλοι “καβάλησαν μπαμπού”! (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 στο kalymnos-news.gr ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Μικές Ρήγας ασκώντας δριμεία κριτική στο Δήμαρχο Ιωάννη Μαστροκούκο και στη Δημοτική αρχή.
Ο Μικές Ρήγας αναφέρθηκε στη μη συμμετοχή στο Ψηφοδέλτιο των Υποψηφίων της ΠΕΔ Ν.Α του Δημάρχου Καλυμνίων Μαστροκούκου Ιωάννη στις εκλογές που διεξήχθησαν την Παρασκευή 16/02/2024 στην Αθήνα, με αποτέλεσμα την απουσία εκπροσώπησης του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου. Όπως χαρακτηριστικά είπε , ο Δήμαρχος επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και είναι κρίμα, που για πρώτη φορά η Κάλυμνος απουσιάζει από το κέντρο αποφάσεων, πάντα υπήρχε ο Δήμαρχος ως μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ ,όπου κατατίθενται οι προτάσεις και γίνονται οι συζητήσεις για να πάμε παρακάτω. Χαρακτήρισε την μη συμμετοχή του Γιάννη Μαστροκούκου ως άστοχη ενέργεια του Δημάρχου. Επίσης ο Μικές Ρήγας αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στη Γενική Συνέλευση και στη στάση που τήρησαν ο Δήμαρχος και οι συμμετέχοντες δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης του, που ήταν αποκομμένοι από τους εκπροσώπους των άλλων Παρατάξεων της Καλύμνου.
Στη συνέχεια ο Μικές Ρήγας άσκησε κριτική για νοοτροπίες και συμπεριφορές ορισμένων αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας .λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δημοτικός σύμβουλος σημαίνει υπηρέτης του λαού και δεν σημαίνει παίρνω ένα “μπαμπού και το καβαλάμε” , 40 ημέρες δημοτικοί σύμβουλοι. Μάλιστα έφερε διάφορα παραδείγματα για συμπεριφορές και νοοτροπίες.
Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μικές Ρήγας στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαΐλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς
Προηγούμενο άρθροΣτο καρνάγιο στο Λαφάσι, το “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ” της ΑΝΕ Καλύμνου για την ετήσια συντήρηση-επιθεώρηση (video)

Latest..

Διαμαρτυρία από την Αν. Αντωνέλλη για τα Σχέδια Βελτίωσης : &.Το Βόρειο Αιγαίο δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης&.

ΛΕΣΒΟΣ:  Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου /Αντιπεριφέρειας Πρωτογενούς Τομέα με θέμα : “Α) Διαμαρτυρία- Αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα … [Read More...]

Νιώστε την απόλυτη άνεση!

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]