ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΧΙΟΣ : Μια νέα σειρά μηνιαίων συναντήσεων για νέους, φοιτητές και νέους επιστήμονες ξεκινά στον πνευματικό κόσμο της Χίου, προσφέροντας έναν ζωντανό χώρο για διάλογο και αναζήτηση μέσα από την προοπτική της Ορθόδοξης πίστης.

Από τη Δευτέρα 6η Νοεμβρίου 2023 και κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, στις 7 μ.μ., ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην οδό Μητροπολίτου Παύλου, θα φιλοξενεί τις συναντήσεις αυτές, που έχουν ως καλεσμένο τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να ενισχύσει τον διάλογο μεταξύ της νεότερης γενιάς και της Εκκλησίας, προσφέροντας έναν χώρο ανοιχτό στη συζήτηση και την εξέταση διαφόρων θεμάτων υπό το φως της Ορθόδοξης διδασκαλίας.

Ο Σεβασμιότατος θα καθοδηγεί τις συναντήσεις αυτές με στόχο να προσφέρει καθοδήγηση, να απαντήσει σε ερωτήσεις και να ενθαρρύνει την ενασχόληση με τα πνευματικά και κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας.

Latest..

7o ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην 7η θέση των κορυφαίων φρούτων ανά τον κόσμο βρίσκεται το Μανταρίνι Χίου σύμφωνα με διαγωνισμό του Τasteatlas. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ροδάκινο Νάουσας. Αναλυτικά … [Read More...]