Το μήνυμα του μητροπολίτη Σάμου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΣΑΜΟΣ: Μήνυμα προς τους μαθητές ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, απευθύνει ο μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας, κ. Ευσέβιος.
Αγαπητά μου παιδιά,
Βρίσκεστε σήμερα, με τη Χάρη του Θεού, στην αρχή μιάς νέας σχολικής χρονιάς. Ανοίγεται μπροστά σας ο στίβος του αγώνα για απόκτηση γνώσεων και κατάκτηση αρετών. Οι γνώσεις θα σας προσφέρουν μόρφωση. Οι αρετές θα συγκροτήσουν την προσωπικότητά σας.
Και για τα δύο, που είναι απαραίτητα εφόδια στη ζωή, απαιτείται συνεχής προσπάθεια, διαρκής αγώνας, αστείρευτη υπομονή και ακατάπαυστη ελπίδα. Θα υπάρξουν αναμφίβολα δυσκολίες.
Η καταφυγή σας στο Θεό και η εκζήτηση βοήθειας, σε συνάρτηση με την προσωπική σας επαγρύπνηση και προσπάθεια, θα έχουν αποτελέσματα θεαματικά.
Η Εκκλησία μας εύχεται και προσεύχεται για την προκοπή σας. Εμπιστευθείτε τον Αρχηγό μας, τον Χριστό και Εκείνος θα σας βοηθήσει πλουσιοπάροχα. Παραδώστε τα κλειδιά της καρδιάς σας στον Ιησού και Εκείνος θα σας οδηγήσει αλάθητα στη νίκη. Ο Θεός σας αγαπά, τον καθένα χωριστά και η πατρική αγκαλιά Του σας περιμένει.
Ολόψυχα και εκ μέσης καρδίας, σας εύχομαι ευλογημένη και δημιουργική τη νέα σχολική χρονιά.
Καλή δύναμη σε σας, στους σεβαστούς δασκάλους και καθηγητές σας και στους αγαπητούς γονείς σας“.

Latest..

Π. Κουφέλος: . Οραματιζόμαστε ένα Δήμο ευημερούντα που όλοι θα αγαπάμε και για τον οποίον νιώθουμε υπερήφανοι

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, … [Read More...]

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]