Μήνυμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη για τα Χριστούγεννα

ΙΚΑΡΙΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη για τα Χριστούγεννα:
«Η έλευση των Χριστουγέννων  με  το θεσπέσιο μήνυμα της γέννησης του θείου βρέφους  μας γεμίζει χαρά γεννώντας στη ψυχή μας  την ελπίδα  για την πορεία κάθε ανθρώπου προς το φως και τη σωτηρία, προς ένα καλύτερο αύριο , μέσα από το δρόμο της αγάπης και της δικαιοσύνης.
Εύχομαι η χαρά και η αγαλλίαση από τις αισιόδοξες προοπτικές που μας επιτρέπουν ως Περιφερειακή Αρχή σ’ αυτό το νέο κύκλο της θητείας μας ως συνέχεια των ως τώρα προσπαθειών μας,  τον σχεδιασμό και την δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για όλες  τις νήσους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου,  με ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και ευημερίας, να ευοδωθούν. Να ανασυγκροτηθούν οι δυνάμεις κάθε νησιώτη και να πληρώσουν  με ελπίδα, έμπνευσης, δημιουργίας και προόδου,  κάθε κύτταρο της κοινωνίας των Νήσων μας.
Εύχομαι το Φως της αγάπης του γεννηθέντος Χριστού, να μας χαρίζει δύναμη και προσήλωση στις αρχές και τους στόχους μας και το  2024 να σηματοδοτήσει την ολοκληρωτική επιστροφή της Π.Β.Α στην ανάπτυξη και την ευημερία για κάθε νησιώτη.»

Latest..

Νορβηγία: Αναμένεται σήμερα η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]