Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΜΕ ΛΥΠΗ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

ΧΙΟΣ :
Σχόλιο Πολιτικού Γραφείου Νότη Μηταράκη σε απάντηση της συνέντευξης του Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη:  
«Με λύπη οι Χιώτες είδαν τη συνέντευξη του Καθηγητή Κ. Μουτζούρη, ο οποίος ακόμη μία φορά έδειξε αδυναμία να διαχειριστεί την πίεση της εκλογικής διαδικασίας. Η όποια κριτική ασκείται μέχρι σήμερα δικαίως και κυρίως με αξιοπρέπεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κ. Μουτζούρης δείχνει ουσιώδη αδυναμία διαχείρισης σε κρίσιμες στιγμές.
Είναι φανερό ότι το Βόρειο Αιγαίο χρειάζεται σημαντική αναβάθμιση της εκπροσώπησης στην περιφέρεια, με δυνατότητα συνεργασίας με την Κυβέρνησης της χώρας. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους στηρίζουμε τον Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή.
Τονίζεται ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Νότη Μηταράκη, είτε ως Βουλευτή είτε ως Υπουργού, ήταν πάντα παρών και με αποτελεσματικότητα και αφοσίωση εκπλήρωνε τα καθήκοντά του.
Το έργο του καθενός μιλάει από μόνο του

Latest..

Γ. Κοτσίδας: «Η λειτουργία του νοσοκομείου είναι επισφαλής» | «Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με τον οργανισμό του 2012!!! Θα καταντήσουμε σαν το ΚΥ Αντιμάχειας»

ΚΩΣ: Γ. Κοτσίδας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείου Κω: «Η λειτουργία του … [Read More...]

Τι θα γίνει με την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου; – Συνάντηση για όλα τα θέματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΛΕΣΒΟΣ: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.Στις συναντήσεις … [Read More...]