Μητρόπολη Σάμου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

ΣΑΜΟΣ: Η Μητρόπολη Σαμου Ικαρίας και Κορσεών, συμμετέχει έμπρακτα στην συγκέντρωση και αποστολή ειδών διατροφής και εμφιαλωμένου νερού στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, “κινουμένη όπως πάντοτε στο πνεύμα της εν Χριστώ αγάπης και αλληλεγγύης“.
Η τοπική Εκκλησία καλεί όλους σε μία συστράτευση αγάπης, “να συνδράμουμε στην ενίσχυση των εμπερίστατων αδελφών μας που αυτές τις ημέρες δοκιμάζονται“.
Συγκεκριμένα, σε όλους τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών θα γίνονται δεκτά τρόφιμα μακράς διαρκείας, εμφιαλωμένο νερό και είδη πρώτης επισιτιστικής ανάγκης, με στόχο την έγκαιρη αποστολή τους για την ενίσχυση των κατοίκων της Θεσσαλίας.
Επίσης, ο μητροπολίτης κ.Ευσέβιος, μας από της πρώτης στιγμής επικοινώνησε με τους Μητροπολίτες των δοκιμαζομένων περιοχών και τους “εξέφρασε την αδελφική συμπαράστασίν του στις δύσκολες ώρες που διέρχεται ο λαός της περιοχής τους, όπως έπραξαν και εκείνοι στις δύσκολες στιγμές της δοκιμασίας των νησιών μας“.

Latest..

Π. Κουφέλος: . Οραματιζόμαστε ένα Δήμο ευημερούντα που όλοι θα αγαπάμε και για τον οποίον νιώθουμε υπερήφανοι

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, … [Read More...]

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]