Μητροπολίτης Ευσέβιος: Στην Άμπελο για την παράκληση & τη λήξη των Κοινωνικών Φροντιστηρίων

ΣΑΜΟΣ: Από την Άμπελο ξεκίνησε ο μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος την περιοδεία του τον Αύγουστου στά χωριά του νησιού.
Την Τρίτη χοροστάτησε στην ιερά παράκληση προς την υπεραγία Θεοτόκο στον ιερό ναό Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου, όπου και μίλησε.
Ακολούθησε στον προαύλιο χώρο του ναού η εορτή λήξης των Κοινωνικῶν Φροντιστηρίων ξένων γλωσσῶν (Αγγλικών και Γερμανικών), όπου οι μαθητές παρουσίασαν τραγούδια κι ένα μικρό θεατρικό στην αγγλική και γερμανική γλώσσα.
Κατά τον χαιρετισμό του, ο μητροπολίτης, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τον ιερέα του χωριού π. Χριστόδουλο Κλεάνθους, τις καθηγήτριες Έλλη Τριάντη και Λουίζα Πιτσίνα, που εθελοντικά κοπιάζουν για την εκμάθηση των παιδιών, όπως και τους γονείς, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην τοπική Εκκλησία.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου Αμπέλου λειτουργεί εδώ και πέντε χρόνια και ο μεγαλύτερος μαθητής του θα είναι φέτος υποψήφιος στις εξετάσεις για Lower.
Φωτογραφίες: Μητρόπολη Σάμου
 

Latest..

Ρέντης: «Μας είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς» – Τι ισχυρίστηκε ο 18χρονος δράστης

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]