ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Νο 2. Ο Τουρκικός μεταναστευτικός πόλεμος

ΧΙΟΣ :                           
Δημοσιεύθηκε στην www.alithia.gr και αλλού, το 2015 και στις 11 Σεπτεμβρίου 2020.
Τώρα 21-5-2024 διαβάζω στην εφημερίδα “Δημοκρατία” ότι η Ευρώπη χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ του Ερντογάν προκειμένου να μετατρέψουν την Ευρώπη, επισήμως, σε μια Ισλαμική Χώρα. Έτσι, τα λόγια μου αποδείχθηκαν για μια ακόμα φορά, αληθινά. Καλά ξυπνητούρια…
“Έτσι θα αντιμετωπιστεί όχι μόνο ο τουρκικός υβριδικός πόλεμος ο οποίος διεξάγεται εναντίον μας, αλλά κυρίως θα αντιμετωπιστούν οι γερμαντικές προφάσεις για την χρηματοδότηση αυτού του μεταναστευτικού πολέμου από εμάς τους ίδιους τους ευρωπαίους φορολογούμενους, λες και είμαστε ήδη υποτελείς της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, την οποία κτίζει ο Ερντογάν, πάνω στα κεφάλια μας. (2015).”
“Όταν πριν μερικά χρόνια, οι φανατικοί ισλαμιστές του ISIS, εξοπλισμένοι, αποδεδειγμένα, από τον Ερντογάν άρχισαν να κόβουν τα κεφάλια των αιχμαλώτων, on camera, είδα τους περισσότερους ανθρώπους να το βλέπουν με αποστροφή αλλά και κάποιους άλλους να το παρακολουθούν με άλλα συναισθήματα…
Η επιμονή των ΜΜΕ να δείχνουν αυτά τα γεγονότα ξανά και ξανά με έκανε εκείνες τις μέρες να γράψω για τον “κίνδυνο εξισλαμισμού του Δυτικού ριζοσπαστισμού”, διότι το έβλεπα να λειτουργεί σαν διαφήμιση της ISIS, στους χώρους των αντιεξουσιαστών και των άλλων ακραίων της Αριστεράς, οι οποίοι έβλεπαν να πέφτουν κεφάλια, Εβραίων, Αμερικανών, Ιαπώνων και ευρωπαίων καπιταλιστών και υπήρχε ο κίνδυνος να τα ταυτίσουν όλα αυτά με τον αντικαπιταλιστικό τους αγώνα, όπως και τελικά έγινε!
Έτσι, οι αριστερούληδες του γλυκού νερού από όλο τον κόσμο, αλλά και των Εξαρχείων, άρχισαν να τρέχουν στην Συρία για να βοηθήσουν τους μαχητές της ISIS, (ακόμα και σαν σκλάβες του σεξ κάποιες προοδευτικές πιτσιρίκες από ότι θυμάμαι), πιστεύοντας ότι έτσι κάνουν αντικαπιταλιστικό και αντιιμπεριαλιστικό αγώνα… τρομάρα τους.
Δεν γνώριζαν ότι ο Ερντογάν, ο οποίος βρισκόταν και βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, κάθε άλλο παρά αντικαπιταλιστής είναι. Λατρεύει τον πλούτο, επειδή αυτό εμπνέει δύναμη και σεβασμό στους οπαδούς του, οι οποίοι επίσης λατρεύουν τον πλούτο, τους πλούσιους, τους σεΐχηδες και τους χαλίφηδες. Αυτό το γνωρίζει η Γερμανική Κυβέρνηση, όμως οι Δυτικοί αντιιμπεριαλιστές συνεχίζουν χωρίς να το γνωρίζουν, να βοηθούν στο κτίσιμο της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δηλαδή να βοηθούν στην άνοδο του ισλαμικού ιμπεριαλισμού, ενταγμένοι μέσα στις ΜΚΟ της τουρκικής βιομηχανίας της μαζικής μετανάστευσης με την οποία επιχειρεί ο Σουλτάνος να κατακτήσει τον κόσμο. Εδώ και χρόνια τον βλέπω να μετακινεί τα “πιόνια” του προς την Δύση και να απαιτεί δικαιώματα με την βοήθειά μας…
Οι κυβερνήσεις μας, όταν κάτι από όλα αυτά που εγώ λέω, γίνει τόσο φανερό που πια βγάζει μάτι, όπως π.χ. με τα γεγονότα στον Έβρο, τότε δεν λένε ότι ο Ερντογάν εργαλειοποιεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, διότι αν το πεις έτσι, τότε υπάρχει λύση! Αντί αυτού λένε ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το προσφυγικό, άντε μεταναστευτικό, και παριστάνουν τους έκπληκτους για κάτι το οποίο εγώ μιλάω και γράφω εδώ και χρόνια. Γιατί κάνουν τους έκπληκτους μερικοί; Μα επειδή είναι πολλά τα λεφτά των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τα οποία οι ίδιοι τσεπώνουν και επειδή το θέμα προσφέρεται για τον ακραίο λαϊκισμό των δικαιωματιστών, οι οποίοι υπερασπιζόμενοι τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, γενικώς και αδιακρίτως, πιστεύουν ότι έτσι δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς και για τίποτα. Ομιλούν δηλαδή σαν καλοί άνθρωποι, ξεχνώντας, όμως αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι, ότι αυτό ακριβώς απαιτεί ο Σουλτάνος προκειμένου να διασπάσει την άμυνά μας, και να εισβάλει με τους “υπηκόους” της αυτοκρατορίας του.
Ο Σουλτάνος δεν εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό, αλλά τα ανθρώπινα Δικαιώματα! Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Γι’ αυτό ο Σουλτάνος έχει τις δικές του “ανθρωπιστικές” οργανώσεις και μέσα απ’ αυτές απαιτεί από εμάς να εφαρμόσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα όχι από τον ίδιο, αλλά προς όφελός του. Δηλαδή μας ζητά να αυτοκτονήσουμε… και εμείς το κάνουμε. Γι’  αυτό τον αγαπά ο Τραμπ … (αυτό το κείμενο γράφτηκε επί εποχής Τραμπ).
Η Τουρκία δεν ξεσπιτώνει μόνο τους Κούρδους της Συρίας, Αφρίν και αλλού, τους οποίους τους παραδίδει στον ΟΗΕ και τις άλλες “ανθρωπιστικές” οργανώσεις made in Turkey εξευτελίζοντας έτσι όχι μόνο τους Κούρδους, αλλά και εμάς τους ευρωπαίους που το αφήνουμε να συμβεί.
Ο Σουλτάνος, τα τελευταία χρόνια, έχει επιπλέον ανοίξει δεκάδες νέα προξενεία, κυρίως στην Αφρική τα οποία πουλάνε φτηνές βίζες σε όποιον φανατικό ισλαμιστή και εγκληματία του κοινού ποινικού  Δικαίου θέλει να συμμετάσχει στο Μεγάλο Σχέδιο. Εκεί υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια μουσουλμάνοι και πολεμιστές διαφόρων οργανώσεων. Γνωρίζει κάποιος το ποινικό τους μητρώο; ΟΧΙ.
Καλός είναι λοιπόν ο λαϊκισμός, καλή είναι και η κόνομα, όμως ποιός θα μου εξηγήσει πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι αντιστέκεσαι στον φασίστα Ερντογάν υπηρετώντας τον, κάνοντας δηλαδή αυτό ακριβώς το οποίο εκείνος σου ζητάει χωρίς να είσαι και εσύ φασίστας;
Το παιχνίδι δηλαδή είναι στημένο και στα μέτρα της Τουρκίας με τέτοιο τρόπο ώστε εμείς οι υπόλοιποι, μονά ζυγά, να χάνουμε. Ειδικά με την Taqiyya (τακίγια = θεσμοθετημένη εξαπάτηση). Κι όμως υπάρχει λύση! 
Γι’ αυτό, εδώ και καιρό, έχω προτείνει να δημιουργηθούν κλειστές μεταναστευτικές δομές στην Λιβύη σε συνεργασία με το κοινοβούλιο αυτής της χώρας, η οποία έχει πέσει θύμα του ΟΗΕ και της Τουρκίας όπως η Συρία, το Κουρδιστάν, η Αρμενία, η Ελλάδα και κυρίως η Κύπρος. Έτσι, όταν γνωρίζουν όλοι ότι όποιος μπει παράνομα στην Ευρώπη θα οδηγείται στην Λιβύη για την διερεύνηση της υπόθεσής του, από τις υπηρεσίες ασύλου ή επαναπατρισμού, τότε μόνο θα αφοπλιστεί το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης του κ. Ερντογάν. Αυτό κάνει και η Αυστραλία η οποία οδηγεί τους πάντες στην Παπούα Νέα Γουινέα για διερεύνηση, απέλαση ή την χορήγηση ασύλου σε όσους δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την Αυστραλιανή κοινωνία, αποδεδειγμένα.
Επαναλαμβάνω: οι εποχές έχουν αλλάξει. Όταν ένα εργαλείο έχει παλιώσει ή όταν ο εχθρός έχει μάθει να το χρησιμοποιεί εναντίον σου, όπως π.χ. τα ανθρώπινα δικαιώματα, τότε το πετάς ή του το δίνεις στο κεφάλι… όχι στο χέρι όπως προτείνει το ΚΚΕ (2020).
“Εξάλλου, εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε, από την αρχαιότητα, ότι τα πάντα, ΟΛΑ, ακόμα και η καλοσύνη, όταν ξεπεράσουν ένα όριο (μέτρο), φτάνουν στην υπερβολή, δηλαδή στην Ύβρη, η οποία τιμωρείτε πάντα από την Νέμεση. Προς το παρόν, και ενώ ο Τούρκος μας φτύνει, αυτοί που μας κυβερνούν προσπαθούν να μας πείσουν ότι βρέχει… υπηρετώντας τον, διότι είναι η Ύβρις η ίδια εκείνη που υπηρετεί την ΝΕΜΕΣΗ (…) 21-5-2024”
 

Latest..