ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Νο 3. Η Ουκρανία και το αγροτικό πρόβλημα της Ευρώπης

ΧΙΟΣ : Επειδή πολλοί πλούσιοι αυστραλοί επενδυτές άρχισαν να επενδύουν πολλά χρήματα στην Monsanto, την μεγαλύτερη φαρμακευτική που ασχολείται με τα μεταλλαγμένα προϊόντα, η οποία είχε αρχίσει να αγοράζει καλλιεργήσιμη γη στην Ουκρανία, η Κυβέρνηση της Αυστραλίας, η οποία δεν είναι μπανανία, ενδιαφέρθηκε και ιδού το αποτέλεσμα.
Στην AUSTRALIAN NATIONAL REVIEW, δηλαδή στην επίσημη εθνική επιθεώρηση, μπορεί ο καθένας να μπει και να διαβάσει ότι τρεις μεγάλες πολυεθνικές με έδρα τις ΗΠΑ, (εγκαθιστώντας βέβαια κυβέρνηση της αρεσκείας τους στην Ουκρανία), κατάφεραν να αγοράσουν 170.000 τετραγωνικά ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ καλλιεργήσιμης γης!!! Πρόκειται για την Monsanto, την Cargill και την Dupont οι οποίες οφείλουν πολλά στον Ζελένσκι, μόνο που δεν τα πληρώνουν αυτές αλλά εμείς οι σκλάβοι του ΝΑΤΟ το οποίο είναι μια καθαρά αμερικανική πατέντα η οποία υπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα και μόνο, π.χ. θυμηθείτε τι πάθαμε εμείς στην Κύπρο, τα Ίμια, τα Σκόπια, τι παθαίνουμε τώρα, για να μη σας πώ τι θα πάθουμε στο αμέσως προσεχές μέλλον αφού ήδη έχουμε χάσει την Εθνική μας Κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου. Πάμε όμως παρακάτω.
Αγορές αγροτικής γης στην Ουκρανία έχουν κάνει και οι δύο μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ, όπως π.χ. η J. P. Morgan και αν αναρωτηθεί κανείς γιατί συνέβησαν όλα αυτά, τότε η απάντηση βρίσκεται σ’ αυτό που συμβαίνει τώρα με την Κ.Α.Π. η οποία σχεδιάστηκε με την προϋπόθεση ότι θα μας ταΐζουν οι Αμερικανικές εταιρείες με Ουκρανικά προϊόντα. Δηλαδή η τέλεια ενεργειακή και διατροφική εξάρτηση. Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρώπης, για την οποία διαμαρτύρονται όλοι οι αγρότες της Ηπείρου μας, είναι μια οικοπαγίδα, δηλαδή ένα αμερικανικό κατασκεύασμα, για την καταστροφή της αγροτικής ζωής και επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, με πρόφαση την οικολογία, επειδή ο θείος Σαμ έχει φροντίσει (εκτός και αν νικήσει ο Πούτιν στην Ουκρανία) για το τι θα τρώμε μέσα στο σπίτι μας. Έτσι και αλλιώς οι τηλεοράσεις μας, πετσομμένες, μας ταϊζουν μεταλλαγμένες πληροφορίες, προκειμένου να πετύχει ο θείος Σαμ τους σκοπούς του, δηλαδή τον εξευτελισμό και την απόλυτη εξάρτηση της Ευρώπης.
Οι Πολωνοί και οι Ούγκροι αγρότες οι οποίοι κλείνουν τα σύνορά τους με την Ουκρανία για να μην μπαίνουν Ουκρανικά προϊόντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν τα κλείνουν διότι θέλουν να νικήσει ο Πούτιν. Τα συμφέροντά τους υπερασπίζονται οι άνθρωποι! Τον πρωτογενή μας τομέα!
Κάνουν δηλαδή αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε ευρωπαίος αγρότης ή μη αγρότης αν τον άφηναν, τα τσιράκια του αμερικάνου, να αποφασίσει ελεύθερα.
Έτσι, είτε νικήσει ο Πούτιν, είτε νικήσουν οι ευρωπαίοι αγρότες, εκείνος που θα νικηθεί θα είναι ο αμερικάνος, η Monsanto, η Cargill, η Dupont, ή J.P. Morgan κ.λ.π. Εγώ ξέρω τι πρέπει να εύχονται όσοι αγαπάνε την πατρίδα τους.
Γι’ αυτό τα τσιράκια του αμερικάνου στέλνουν χρήματα και όπλα στο άλλο τσιράκι του αμερικάνου, τον Ζελένσκι, όμως με αυτόν τον τρόπο, εμείς οι ευρωπαίοι, βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας.
Αν διώξουμε όλους αυτούς οι οποίοι μας κάνουν το άσπρο – μαύρο στα Μ.Μ.Ε. και αρχίσουμε να σκεπτόμαστε όταν βλέπουμε στην τηλεόραση τους διαβολείς που πληρώνονται για να μας αποπροσανατολίζουν, τότε θα καταλάβουμε πόσο σωστό αν όχι και ηρωϊκό είναι αυτό που κάνουν οι Πολωνοί και οι Ούγκροι αγρότες, έστω και χωρίς να γνωρίζουν πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος τους, εις βάρος όλων των ευρωπαίων αγροτών – πολιτών, και της Ευρώπης της ίδιας!
Πριν δυο χρόνια ακριβώς, στις 24-2-2022 γνωρίζοντας ποιοί αγόραζαν την Ουκρανία και ΕΚΛΕΒΑΝ τη γη των ρωσόφωνων, έγραψα και δημοσίευσα ένα κείμενο στον τοπικό τύπο με τίτλο Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Έκτοτε κάθε μέρα που περνάει, δικαιώνει κάθε μου λέξη, αποδεικνύοντας ότι ο μόνος χαμένος σ’ αυτόν τον πόλεμο είναι η Ευρώπη και οι Λαοί της, και ενώ φωνάζει ο ΚΛΕΦΤΗΣ σε όλα τα ΜΜΕ η φωνή των ρωσόφωνων και της Ρωσίας δεν ακούγεται καν.
Η Αμερική αντιθέτως κερδίζει εκατοντάδες δισεκατομύρια, π.χ. από τα F. 35 που πουλάει  σ’ αυτούς που πίστεψαν το παραμύθι ότι η Ρωσία έχει σκοπό να επιτεθεί στην Ευρώπη, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από την εποχή του Μ. Ναπολέοντος, του Ενρίκου του Ε. και δύο φορές με την Γερμανία, την τελευταία με τον Χίτλερ, με στόχο πάντα τους άφθονους φυσικούς πόρους της Ρωσίας. Έτσι βλέπουμε και σήμερα τους νέους Χίτλερ, να νεκρανασταίνουν το ΝΑΤΟ, το εγκεφαλικό νεκρό, επειδή λιγουρεύονται ξανά τα πλούτη της Ρωσίας. Όμως και η Ρωσία, η οποία εξαγρίωνε τις ΗΠΑ, προσφέροντας στην Ευρώπη φθηνό αέριο, πάμθηνα λιπάσματα και ορυκτά, θησαυρίζει τώρα με την άνοδο των τιμών. Η μόνη νικημένη είναι η Ευρώπη και το ζούμε καθημερινά. Ξυπνάτε!
Αυτοί που μας οδήγησαν σ’ αυτόν τον πόλεμο και σ’ αυτήν την καταστροφή, οι δήθεν πολιτικοί και κυρίως οι δήθεν δημοσιογράφοι (διαμορφωτές της κοινής γνώμης), είναι στην πραγματικότητα πληρωμένοι δολοφόνοι, που θα τα αρπάξουν και θα φύγουν, όπως κάνουν και οι Ουκρανοί λαθρέμποροι όπλων. Τα περισσότερα από τα όπλα που τους στέλνουν οι χώρες του ΝΑΤΟ, πωλούνται και ανιχνεύονται στην Γάζα, στην Isis, στους Χούθι και σε διάφορους φυλάρχους της Αφρικής μέσω Αλβανίας και Τουρκίας. Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς ο πόλεμος που κάνουμε στην Ουκρανία είναι συνδεδεμένος με τον πόλεμο στην Γάζα και στην ευρύτερη περιοχή και όπως πάντα η Τουρκία είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, γιατί μονά – ζυγά θέλει και ξέρει να κερδίζει.
Εμείς έχουμε ξανασυμμετάσχει με τους Δυτικούς, σε πολέμους ενάντια στην Ρωσία, π.χ. στην Κριμέα, έχουμε ξανανικηθεί και το έχουμε πληρώσει ακριβά με την Μικρασιατική μας καταστροφή. Μυαλό δεν βάζουμε και επειδή η Ιστορία επαναλαμβάνεται τώρα μπορεί να χάσουμε και τα ήδη μισοχαμένα νησιά μας. Ηπα και ελάληλα. Μην τους ξαναψηφίσετε.
Υ.Γ. Η “Οικοπαγίδα” της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για την καταστροφή των ευρωπαίων αγροτών κατά διαταγή Μπάιντεν, φαίνεται ότι έχει σχέση και με την εκδίωξη των κοπαδιών και των κτηνοτρόφων από τα ελληνικά νησιά και τις βραχονησίδες, για την δημιουργία από τον Μητσοτάκη και τα αφεντικά του, οικολογικών πάρκων στο Αιγαίο για την σωτηρία, τάχα, των σαλιγκαριών και των σαυρών που ζουν εκεί. Όμως έτσι ξεθεμελιώνετε και το κριτήριο οικονομικής ζωής, του οποίου η ύπαρξη είναι απαραίτητη για τον καθορισμό ΑΟΖ σε ένα νησί. Ένας τσοπάνης κρατούσε τα Ίμια ελληνικά, έτσι η εκδίωξη των κτηνοτρόφων αποτελεί προδοσία και χατίρι στους Τούρκους. Επί πλέον η Τουρκία πολύ σύντομα θα προσποιηθεί ότι θέλει να ενταχθεί στους BRICS, για να της δώσει ο Αμερικάνος το μισό Αιγαίο. Όσοι γελάσουν με αυτά που γράφω, ας θυμηθούν την Κύπρο και ποιός την έδωσε στην Τουρκία. Τότε, μόνο η Ρωσία αντέδρασε πραγματικά! Τώρα;
 

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]