Μωρό βρέθηκε θαμμένο σε αγροτική περιοχή

ΛΕΣΒΟΣ:

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται μια 38χρονη γυναίκα, η οποία προ διημέρου προσήλθε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους και αιμορραγία. Οι γιατροί στα Επείγοντα που αντιμετώπισαν το περιστατικό διέγνωσαν ότι η κατάσταση της γυναίκας ήταν απόρροια τοκετού και προχώρησαν στην εισαγωγή της στη ΜΕΘ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.Η Αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης διαπίστωσε – παρά τους ισχυρισμούς της γυναίκας που δήλωσε άγνοια της εγκυμοσύνης της – ότι η 38χρονη είχε γεννήσει και μάλιστα οι οικείοι της είχαν θάψει το νεογνό σε αγροτική έκταση.
Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν το σημείο ταφής του νεογνού, ενώ το συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας υποστήριξε ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό.
Η Ασφάλεια έχει ζητήσει ήδη την διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο βρέφος, ενώ οι οικείοι της 38χρονης καλούνται να εξηγήσουν στην Αστυνομία για τις αποφάσεις που έλαβαν μετά την γέννηση του μωρού.

Latest..

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ΑΝΕΚ στη συνάντηση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη με τον Υπουργό Ναυτιλίας.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – &.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ&.

ΧΙΟΣ : Τροπολογία, την οποία υιοθέτησε η επιτροπή προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατέθεσε ως συντονιστής της Ευρωομάδας της Αριστεράς στην Επιτροπή Προϋπολογισμών … [Read More...]