“Μούσα των Σαμίων”: Επίσκεψη του συλλόγου στον μητροπολίτη Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Αντιπροσωπεία του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Σάμου “Η Μούσα των Σαμίων” επισκέφτηκε πρόσφατα τον μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, κ. Ευσέβιο.
Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον μητροπολίτη για τους στόχους και τις προοπτικές της ΜΟΥ.ΣΑ., καθώς και για τα μέλη που έχουν εγγραφεί.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου αναφέρουν σχετικά με την επίσκεψη τα εξής:
Η συζήτηση που ακολούθησε διήρκησε περίπου δύο ώρες, ήταν σε εξαιρετικά θερμό κλίμα και υπήρξε σημαντική και ενδιαφέρουσα.
Ο Σεβασμιότατος έδωσε τις ευχές του για την ευόδωση των στόχων του Συλλόγου, καθώς και πολύτιμες συμβουλές. Στη συνέχεια ξενάγησε τα μέλη του προσωρινού Δ.Σ. στο Βυζαντινό Μουσείο.
Ευχαριστούμε θερμά το Σεβασμιότατο για τη ζεστή φιλοξενία, τις συμβουλές του και τις ευχές του.
Η επίσκεψη ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους μας που αξίζει να την επαναλάβουμε“.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΔΣ του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Σάμου “Η Μούσα των Σαμίων στην μητρόπολη και στο Εκκλησιαστικό – Βυζαντινό Μουσείο Σάμου.

Latest..

7o ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην 7η θέση των κορυφαίων φρούτων ανά τον κόσμο βρίσκεται το Μανταρίνι Χίου σύμφωνα με διαγωνισμό του Τasteatlas. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ροδάκινο Νάουσας. Αναλυτικά … [Read More...]