Μουσική εκδήλωση Παρασκευή 21/6 βράδυ, στην κεντρική πλατεία Καλύμνου για οικονομική ενίσχυση αποκατάστασης των ζημιών στον Προφήτη Ηλία (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στις 9.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Καλύμνου.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τρία τοπικά μουσικά σχήματα και σκοπός είναι εκτός της διασκέδασης του κόσμου που θα παραβρεθεί να συγκεντρωθούν και κάποια χρήματα για την οικονομική της προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών του Προφήτη Ηλία.
Η Μαρία Ζαχαροπούλου εκ μέρους “των φίλων του Προφήτη Ηλία” που καταβάλουν κάθε δυnaτή προσπάθεια της αποκατάστασης των ζημιών που προήλθαν από πυρκαγιά και ο Μικές Κουλλιάς που έχει αναλάβει το συντονισμό της εκδήλωσης από καλλιτεχνικής πλευράς, μας μιλούν για αυτή την πρωτοβουλία. Επίσης καλούν μέσα από το kalymnos-news.gr τον κόσμο να παραβρεθεί για να διασκεδάσει και όσοι μπορούν να ενισχύουν την προσπάθεια που γίνεται ώστε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που δεσπόζει στην ψηλότερη κορυφή του νησιού να είναι έτοιμο για την γιορτή του, στις 20 Ιουλίου.
Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς
Μουσική εκδήλωση Παρασκευή 21/6 στην Κάλυμνο για ενίσχυση αποκατάστασης των ζημιών στον Προφήτη Ηλία
Watch this video on YouTube
Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριες επιστολές από το 2ο ΔΣ Πόλεως Καλύμνου στους χορηγούς εγκατάστασης φωτισμού στο νέο τμήμα του προαύλιου του Σχολείου.

Latest..

2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL

ΚΩΣ: 2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL Η Νίσυρος, από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας, περιλαμβάνεται στα ενεργά ηφαίστεια της χώρας … [Read More...]