ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΩΤΙΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΧΙΟΣ : Με ένα αγαπημένο και εμβληματικό δημοτικό τραγούδι το ΄΄Απάνω στην τριανταφυλλιά΄΄, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ συνεχίζει την δημιουργία    μουσικών βίντεο κλιπ με στόχο να θέσει ένα λιθαράκι, -στο πλαίσιο των οικονομικών κυρίως δυνατοτήτων του-, αλλά με πολλή αγάπη και μεράκι, για την προβολή της Χίου.

Το νέο τραγούδι, είναι γεμάτο από τα χρώματα και τα αρώματα του χιώτικου βρώσιμου τριαντάφυλλου και το γύρισμά του  πραγματοποιήθηκε  σε έναν από τους ροδώνες του Νίκου Κύλη, στον Άγιο Γεώργιο Συκούση της Χίου, που διέθεσε ο  ιδιοκτήτης. Ερμηνεύει η Βάσω Κριτάκη, ενώ τη μουσική εκτέλεση έχει ο Μπάμπης Κοιλιάρης  που παίζει πολίτικο λαούτο, μπεντίρ και παγιαύλι.  Στο βίντεο εμφανίζονται ο Δημήτρης Κύλης και η Φωτούλα Τσικολή, με παραδοσιακές τοπικές φορεσιές, από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Συκούση, ευγενώς προσφερόμενοι και με την αμέριστη συμπαράσταση του Συλλόγου τους. Η βιντεοσκόπηση έγινε από την Άννα-Μαρία Ζαφειράκη σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κοιλιάρη. Η παραγωγή είναι του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄, με την επιμέλεια της Βάσως Κριτάκη.
 Ο Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ βρίσκεται στη διάθεση φορέων και ιδιωτών για συνεργασία και συνδιοργάνωση δημιουργικών δραστηριοτήτων.               

Latest..

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου στην … [Read More...]