Μυτιλήνη, Μαρία Καρυστιανού! Αυτή είναι η μάνα όλων μας και πρέπει να δικαιωθεί!

ΛΕΣΒΟΣ:

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 28-2-2023» Μαρία Καρυστιανού μίλησε σήμερα το απόγευμα από καρδιάς στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία Καρυστιανού έχασε την κόρη της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
“Δεν θα σταματήσουμε παρά μόνο όταν επέλθει η δικαίωση.Στα Τέμπη όλοι γίναμε “ένα”,γιατί όσο και αν πριν είχαμε συνηθίσει την ατιμωρησία αυτο μας έκανε να αντιδράσουμε απέναντι στο Τέρας. Όταν ο σκοπός είναι κοινός οι δρόμοι θα είναι υποχρεωτικά παράλληλοι. Ο δρόμος είναι δύσβατος. Το Τέρας όμως το μόνο που φοβάται είναι η αντίδραση της συλλογικότητας”, δήλωσε πριν από λίγο από το βήμα του Δημοτικού Θεάτρου η Μαρία Καρυστιανού. Απέναντι στο Τέρας βρέθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας στο Δημοτικό Θέατρο οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργαστηρίου Συλλογικών Δράσεων και Κοινωνικών Κινημάτων (LaCASMo) του Τμήματος Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Καθηλωμένοι ακόμη και στα σκαλάκια του Δημοτικού θεάτρου εκατοντάδες άνθρωποι ήρθαν και στήριξαν τη δράση του Πανεπιστημίου, ήρθε να ακούσει και να ενημερωθεί για τη “συγκάλυψη του αιώνα”, όπως ανέφερε ο κύριος Παύλος Ασλανίδης, να ακούσει για τη δημιουργία το Σύλλογου των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών που πολεμά με αυτό το Τέρας. Γι αυτή την ανταπόκριση μίλησε στην αρχή της εκδήλωσης ο καθηγητής Μιχάλης Ψημίτης. “Τους στηρίζουμε για αυτά που κάνουν, η αλληλεγγύη μας έχει έναν χαρακτήρα μιας ευγνωμοσύνης γιατί αυτοί οι άνθρωποι κρατάνε ψηλά τη σημαία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας”.
Η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 28-2-2023» έχει μαζέψει μέσα απο διαδικτυακή πλατφόρμαπερισσότερες 1.500.000 υπογραφές  Ελλήνων που ζητούν την άρση της ασυλίας . ‘Οπως ανακοίνωσε την  Τετάρτη 5 Ιουνίου στην Αθήνα θα καταθέσουν τις υπογραφές με στόχο να αλλάξει ο νόμος για την ασυλία των βουλευτών.
με πληροφορίες από politikalesvos.gr

Latest..

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΙΑΜΕΝΑΚΗΣ ΑΣΚΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΛΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΧΙΟΣ : Ο Γιώργος Κλιαμενάκης, γνωστός για την έντονη πολιτική του δράση και την αγωνιστική του στάση, προχώρησε σε μια ακόμα σφοδρή κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής Μαλαφή, … [Read More...]