«Να γιατί στηρίζω τη Λαϊκή Συσπείρωση!!!»

ΧΙΟΣ :

  • Γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει μέσα στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, τις αγωνίες των αυτοαπασχολούμενων και της νεολαίας, την πάλη τους για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος. Η μόνη που μπορεί να αντισταθεί και να αντιπαρατεθεί ενάντια στα αντιλαϊκά χαράτσια, απαιτώντας την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης με σκοπό την ενίσχυση όλων των κοινωνικών δημοτικών και περιφερειακών υπηρεσιών.
  • Γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να μπει εμπόδιο σε αντιδραστικές αλλαγές, όπως η υποχρηματοδότηση και η περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Υγείας. Να διεκδικήσει μαζί με το Λαό και για το Λαό την ενίσχυση της ΠΦΥ, των περιφερειακών αγροτικών ιατρείων, των ΚΥ και του ΕΚΑΒ. Να απαιτήσει αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους. Να μπει εμπόδιο ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων. Να αντισταθεί ενάντια στην ιδιωτικοποίηση παραλιών και εκτάσεων. Να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες στα σχολεία, έτσι που να μην πέφτουν ταβάνια στα κεφάλια μαθητών και εκπαιδευτικών, να μη φορτώνουν σε γονείς και εκπαιδευτικούς πλευρές της λειτουργίας των σχολικών μονάδων πχ(θέρμανση-καθαριότητα)
  • Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να δυναμώσει την αντιπαράθεση με την ενιαία πολιτική κράτους και κυβερνήσεων που εξειδικεύεται σε Δήμους και Περιφέρειες στα Νησιά του Β Αιγαίου.
  • Είναι η μόνη συνεπής δύναμη που καταδικάζει την εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, που γενούν φτώχια και προσφυγιά και μετατρέπουν τα Νησιά μας σε φυλακές ψυχών.  
  • Γιατί σε τελική ανάλυση είναι οι μόνοι δοκιμασμένοι, σταθεροί αγωνιστές του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Η Λαϊκή Συσπείρωση αποτελεί τη μοναδική εγγύηση ότι ζητήματα όπως τα παραπάνω θα βρεθούν ψηλά στην «ατζέντα» της «επόμενης μέρας». Για αυτό η Λαϊκή Συσπείρωση πρέπει να βγεί ενισχυμένη και από αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Όσο πιο ψηλά τόσο περισσότεροι θα είναι και οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι στα Νησιά μας που θα στέκονται μαζί με το λαό στην πρώτη γραμμή της πάλης του.

Κουβαρά Ολυμπία
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Latest..

Έχουν το τέλος που τους έπρεπε

ΧΙΟΣ : Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Έτσι το λένε στο χωριό μου και δεν αφορά μόνο τους τζογαδόρους της τσόχας. Αφορά γενικώς τους σαλταδόρους της ζωής και τους λογής-λογής … [Read More...]