ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επαίσχυντες οι δηλώσεις Νικητιάδη – Δείχνουν το ποιόν του

ΚΩΣ:

Επαίσχυντες οι δηλώσεις Νικητιάδη – Δείχνουν το ποιόν του
 
Στα… «καραγκιοζιλίκια» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  (ναι, αυτόν ακριβώς τον χαρακτηρισμό χρησιμοποίησε), απέδωσε την είσοδο των ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Νικητιάδης.

Σιγά μη ντραπεί.

Τα καραγκιοζιλίκια του κόμματός του και της ΝΔ, που δεν κατάφεραν να αποκλείσουν την είσοδο των χρυσαυγιτών με φερετζέ, παρ’ ότι  ψήφισαν δύο  τροπολογίες και χρειάστηκε να αλλάξουν ακόμα και τη σύνθεση του Α΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου, είτε δεν τα θυμάται είτε δεν θέλει να τα θυμάται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε προβάλλει τότε εύλογες αντιρρήσεις και επιχειρήματα  καταθέτοντας δική του τροπολογία. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όμως, προτίμησε τη νομοθετική παρέμβαση της ΝΔ που αποδείχθηκε κενό γράμμα.

Ας ακούσει τουλάχιστον τον Ευάγγελο Βενιζέλο που έκανε λόγο για «θεσμική αποτυχία».

Να τον χαίρεστε τον κ. Νικητιάδη εκεί στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Κάτι ήξερε ο αείμνηστος Δημήτρης Κρεμαστινός, που απειλούσε ότι θα αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο αν εισέρχετο σε αυτό ο κ. Νικητιάδης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.-

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]