ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ

ΧΙΟΣ :
Η Νέα Αριστέρα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε πληρωμή αγροτικών ενισχύσεων θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη και ότι ο εκάστοτε Υπουργός στη συνέχεια θα αυτοθαυμάζεται.
Αψευδής μάρτυρας η τελευταία πληρωμή του ΟΠΕΚΕΠΕ, για την οποία πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες των αγροτών από όλη την Ελλάδα για τα κουτσουρεμένα ποσά που είδαν στους λογαριασμούς τους, ενώ ο ΟΠΕΚΕΠΕ μιλά για «άλμα προς το μέλλον» και ο κος Αυγενάκης για «υψηλότατο ποσοστό ακρίβειας σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ».
Αποτελεί ειρωνεία ότι λίγες μόνο μέρες μετά αναγκάστηκε να παραδεχθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη χώρα μας από την ΕΕ για πληρωμές ενισχύσεων επί ΝΔ «χωρίς διαφάνεια» και ο ίδιος ο ΟΠΕΚΕΠΕ μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης από την ΕΕ, επιβεβαιώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο την αδυναμία του για την καταβολή των ενισχύσεων δίκαια και έγκαιρα.
Αντί να γυρνάει σε κομματικές φιέστες σε όλη την Ελλάδα ο κος Αυγενάκης κατηγορώντας την αντιπολίτευση για τα προβλήματα της ΚΑΠ, που το κόμμα του ψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο και η κυβέρνηση του εκπόνησε και εφάρμοσε το Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας, ας ασχοληθεί με τα προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση του στην καταβολή των ενισχύσεων και ας προσπαθήσει να επιστρέψει η κανονικότητα που υπήρχε στις πληρωμές πριν το απερίγραπτο μπάχαλο που δημιούργησε η διακυβέρνηση της ΝΔ σε αυτές.

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]