Νέα σύλληψη στη Σάμο για παράνομες ομπρέλες & ξαπλώστρες

ΣΑΜΟΣ: Για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του αιγιαλού και της παραλίας συνελήφθη την Τετάρτη (16/8) ένας άνδρας στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβάσου στη Σάμο, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση στην οποία ο συλληφθείς εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετηθεί σε χώρο παραλίας ομπρέλες και ξαπλώστρες της επιχείρησης, χωρίς να πληρούνται οι προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου.
Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, από 6 έως 15 Αυγούστου 2023, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου διενεργήθηκαν σε περιοχές αρμοδιότητάς τους 132 έλεγχοι σε επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν 21 άτομα και βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις (οι 20 στη Σάμο), που αφορούσαν στην τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλώστρων και τραπεζοκαθισμάτων, σε χώρους παραλιών, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από τη νομοθεσία προϋποθέσεις.
Σύλληψη στη Σάμο για ομπρέλες – ξαπλώστρες χωρίς άδεια
Συλλήψεις για παράνομες ομπρέλες & ξαπλώστρες σε παραλίες της Σάμου
 

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]