ΝΕΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΛΑΦΗ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΘΕΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΙΟΣ :
Σάλος έχει προκληθεί από καταγγελίες τις αντιπολίτευσης για παράνομες αναθέσεις εργασιών στο δημαρχείο, οι οποίες έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγελίες αφορούν εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο δημαρχείο πριν καν ολοκληρωθεί η επίσημη ανάθεση του έργου, η οποία έγινε μόλις χθες, με μεταχρονολογημένα έγγραφα. Για ακόμη μια φορά η Δημοτική Αρχή Μαλαφή βρίσκεται εν μέσω καταγγελιών. 

Δείτε στο βίντεο τα επίμαχα σημεία στο 23′, στο 30′ και στο 45′:

Διαβάστε ακόμη: 9.000,23€ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!  

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]