Νέο αυτογκόλ ΣΥΡΙΖΑ– Η Θεανώ Φωτίου «βαφτίζει» μεσαία τάξη εισόδημα 5.000 ευρώ

ΛΕΣΒΟΣ:

Στις 5.000 ευρώ είναι το ατομικό εισόδημα της μεσαίας τάξης, είπε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου μιλώντας σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.Η κυρία Φωτίου επικαλούμενη στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ανέφερε πως η μεσαία τάξη έχει «φτωχοποιηθεί» και το εισόδημά της είναι από τα 5.000 ευρώ κατ’ άτομο.
Κατά την κ. Φωτίου, το 50% του ελληνικού λαού είναι η μεσαία τάξη και 25% τα ανώτερα στρώματα.
Οι δημοσιογράφοι επέμεναν στην ερώτησή τους για τα όρια στο εισόδημα της μεσαίας τάξης, με τη Θεανώ Φωτίου να σημειώνει ότι μόνο όφελος μπορεί να δει από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό που προκύπτει, με βάση τη δήλωση της Θεανούς Φωτίου, είναι ότι τα ανώτερα στρώματα που θέλει να φορολογήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αυτά που θα πρέπει να τρέμουν όπως έχει ο ίδιος δηλώσει είναι από τα 10000 ευρώ και πάνω (και αυτό με δεδομένο ότι έχει υποσχεθεί 10000 αφορολόγητο για όλους)
Υπενθύμιση: η Θεανώ Φωτίου ήταν μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συνυπέγραψαν το κείμενο της ομάδας Τσακαλώτου για το παράλληλο τοπικό νόμισμα…

Latest..

Ανοιχτή συγκέντρωση του Ν. Ανδρουλάκη στη Ρόδο – Πλήθος κόσμου στην ομιλία του (φωτογραφίες + βίντεο)

ΚΩΣ: Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει «η πραγματική εναλλακτική που χρειάζεται ο ελληνικός λαός» τόνισε κατά την ομιλία του στη Ρόδο σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος … [Read More...]