Νεότευκτο ταχύπλοο σκάφος 33 μέτρων, το νέο απόκτημα των αδελφών Χριστόδουλου και Κώστα Χατζηιωάννου από Κάλυμνο.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Νεότευκτο ταχύπλοο σκάφος 33 μέτρων, είναι το νέο απόκτημα των αδελφών Χριστόδουλου και Κώστα Χατζηιωάννου οι οποίοι προσθέτουν στο στόλο των 5 τουριστικών σκαφών της οικογενειακής επιχείρησης που έχουν στην Κάλυμνο, ένα ακόμη μεγάλο και σύγχρονο πλοίο.
Το νέο σκάφος ναυπηγήθηκε στα Ναυπηγείο OCEAN των Μ. ΜΟΣΧΑΤΟΣ – Κ. ΣΤΡΑΤΗΣ Ο.Ε. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το Ναυπηγείο που αρχικά η ΑΝΕΚ επέλεξε και υπέγραψε προσύμφωνο τον Οκτώβριο 2021 για τη ναυπήγηση του νέου σκάφους που θα αντικαταστήσει το “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ” και μόλις μετά από μία εβδομάδα ,προχώρησε στην ακύρωση του προσυμφώνου πηγαίνοντας σε άλλο Ναυπηγείο. Έκτοτε έχουν περάσει 26 μήνες και το σκάφος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.
Να σημειώσουμε ότι η συμφωνία ναυπήγησης του νέου σκάφους της οικογένειας Χατζηιωάννου με το Ναυπηγείο OCEAN υπογράφηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022, πριν 15 μήνες περίπου και ήδη το σκάφος σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2023 “έπεσε” στη θάλασσα ,προκειμένου μετακινηθεί στην Κάλυμνο ,όπου θα γίνουν οι υπόλοιπες εργασίες ολοκλήρωσης της ναυπήγησης του.
Σε επικοινωνία που είχαμε με το Χριστόδουλο Χατζηιωάννου, μας ενημέρωσε για το νέο απόκτημα της οικογενειακής ναυτιλιακής επιχείρησης του:
Τύπος: Ε/Γ – Τ/Ρ. Θα χρησιμοποιηθεί ως ημερόπλοιο για εκδρομές τους καλοκαιρινούς μήνες
Υλικό Κατασκευής: GRP
Αρ. Μηχανών: 2 DAEWOO
Ολικό Μήκος: 32, 90m
Ολικό Πλάτος: 8 m
Επιβάτες: 300
Επίσης όπως μας είπε ο Χριστόδουλος Χατζηιωάννου, το νέο σκάφος θα έλθει στην Κάλυμνο, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ρυμουλκούμενο. Στην Κάλυμνο θα γίνουν οι υπόλοιπες εργασίες επί τους σκάφους που εναπομένουν και σύντομα θα είναι πανέτοιμο. Από πλευράς κόστους μας είπε ότι θα στοιχίσει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ.
Δείτε ένα μικρό video και φωτογραφίες από τη σημερινού η καθέλκυση του σκάφους στην περιοχή του Λαυρίου.
Νεότευκτο ταχύπλοο σκάφος 33 μέτρων,το νέο απόκτημα των αδελφών Χριστόδουλου και Κώστα Χατζηιωάννου
Watch this video on YouTube

Latest..

Κυριακή στον καταπράσινο Αντριώτη, στο παραδεισένιο τοπίο με τα περιβόλια και οπωροφόρα δέντρα

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Αντριώτης (ή Αντρειώτης) ποταμός, παραπόταμος του Ευεργέτουλα, διαρρέει μια κατάφυτη περιοχή, γεμάτη περιβόλια κι οπωροφόρα δέντρα και δημιουργεί ένα παραδεισένιο … [Read More...]

Ο ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΦΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΑ 500.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ 501 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην αντεπίθεση περνά ο Σταμάτης Κάρμαντζης με αφορμή το θέμα που ανέκυψε με τις 500.000 ευρώ, που κατά την κριτική που ασκείται προορίζονταν για τουριστική προβολή και δε … [Read More...]