ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ… Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΒΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

ΧΙΟΣ : Ο Πρωθυπουργός  σήμερα  10/05/2024 επισκέφτηκε την Περιφερειακή Ενότητα Χίου όπου τον υποδέχτηκαν   οι Αντιπεριφερειάρχες.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χίου, κ. Παντελής Βρουλής στην ολιγόλεπτη συζήτηση που είχε με τον Πρωθυπουργό  αναφέρθηκε στην ανάγκη της επιτάχυνσης των διαδικασιών για το έργο του αεροδρομίου και την  επιβεβλημένη  ολοκλήρωση του έργου  Φράγματος «Κόρης Γεφύρι».
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε  με ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές, καθώς ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι τα έργα βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε   στον Πρωθυπουργό  ένα αναμνηστικό δώρο της επίσκεψής του στην ΠΕ Χίου,  εμπνευσμένο από τη Χίο μας.

Latest..

Επιστολή προς μαθητές/μαθήτριες της Γ΄Λυκείου των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Β.Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]