Νίκη Χαντσαρίδου : Ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης από τον Φιλαθλητικό Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Την Νίκη Χαντσαρίδου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση και προπονήτρια στον Φιλαθλητικό Καλύμνου συναντήσαμε σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.
Μιλώντας η Νίκη Χαντσαρίδου στο φακό του kalymnos-news.gr μας είπε ότι ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης από τον Φιλαθλητικό Καλύμνου και καλεί τους κολυμβητές και όσους θέλουν να μάθουν να κολυμπούν να πάνε στο Σύλλογο. Ο Φιλαθλητικός Καλύμνου δραστηριοποιείται στην Εκμάθηση Κολύμβησης στο Παιδικό Τμήμα, στο Τμήμα των Ενηλίκων, Καλλιτεχνική κολύμβηση, Water Polo και το πρόγραμμα Niki. Aqua Fitness.Επίσης στην Αγωνιστική Κολύμβηση Οι ηλικίες είναι από 3 ετών και πάνω. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα, από 4-8 στο κολυμβητήριο, ενώ θα προστεθούν και έξτρα ώρες για τα πρωινά Τμήματα.
Δείτε αναλυτικά τα όσα μας είπε η Νίκη Χαντσαρίδου στο video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.
Ξεκινούν τη Δευτέρα 3 /6/2024 τα προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης από τον Φιλαθλητικό Καλύμνου
Watch this video on YouTube
Προηγούμενο άρθροΕτήσια Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλύμνου την Κυριακή 16η Ιουνίου 2024.Επόμενο άρθροΕγκύκλιος  Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου για τους Πεντηκοστιανούς.

Latest..

Εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στη δισυπόστατη εκκλησία (Αγίας Παρασκευής-Αγίου Στυλιανού) στο αλσύλλιο του περιφερειακού Πόθιας Καλύμνου (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές, άνοδος στις χαμηλόβαθμες – Αύξηση βάσεων στο 38% των τμημάτων και πτώση στο 62%

ΛΕΣΒΟΣ: Άνοδο στο 38% των τμημάτων κατεγράφη με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, … [Read More...]