Ο Νικηφόρος Παπανικόλας ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης  «Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο».

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Ο Νικηφόρος Παπανικόλας ο οποίος και θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στις εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης  «Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο». Να θυμίσουμε ότι ο Νικηφόρος Παπανικόλας το προηγούμενο διάστημα έλαβε και επίσημα το “χρίσμα” από το ΠΑΣΟΚ.
Ανακοινώνοντας τη νέα παράταξη ο Νικηφόρος Παπανικόλας αναφέρει :
Η κοινή αγωνία και το ειλικρινές ενδιαφέρον πολλών νέων ανθρώπων με διάθεση και γνώσεις αλλά και μεγαλύτερων με εμπειρία από κάθε γωνιά του τόπου μας, γέννησε την πρωτοβουλία μας. Μια πρωτοβουλία σύνθεσης ευρύτατων συμμαχιών πολιτών με προοδευτική, ολοκληρωμένη και περιφερειακή ατζέντα που θα διεκδικήσουμε την ευθύνη διοίκησης της Περιφέρειας μας, με τις προϋποθέσεις που της αξίζουν και επιβάλλουν οι σύγχρονες συνθήκες.  
Δημιουργούμε την Αυτοδιοικητική Παράταξη «Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο» γιατί πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας αξίζουν περισσότερα και επιδιώκουμε τη συμμετοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία όλων των πολιτών, των συλλόγων, των κοινωνικών κινήσεων και φορέων, των συνεταιριστικών οργανώσεων. Είναι συλλογική η απόφασή μας να υπηρετήσουμε τους πολίτες και τον τόπο μας, με αίσθημα ευθύνης για τις πράξεις μας. Για εμάς, η αυτοδιοίκηση είναι συμμετοχή, κοινωνική ευθύνη, διαφάνεια, δικαιοσύνη, ανάπτυξη, απολογισμός και λογοδοσία στους πολίτες και μόνο σε αυτούς. Το κάθε νησί μπορεί να αποτελέσει μικρή κοιτίδα ανάπτυξης, με γνώμονα τις κοινωνικές ανάγκες και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και να μετεξελιχθούν σε πυλώνες της απαραίτητης παραγωγικής ανασυγκρότησης την χώρας.
Όλοι μαζί ενώνουμε δυνάμεις και ανεβάζουμε ρυθμούς για να λύσουμε τα προβλήματα που δεν μπορούν να περιμένουν. Έτσι μόνο θα πάμε μπροστά.
Θα είμαστε κάθε μέρα υπό έλεγχο. Κάθε μέρα στο μικροσκόπιο της κριτικής.
Σε αυτή τη Νέα Εποχή, σας καλώ να πορευτούμε μαζί. Υπερήφανοι για τον τόπο μας, και αισιόδοξοι για το μέλλον μας.
Ας προσπαθήσουμε με βασικό κεφάλαιο τους ίδιους τους ανθρώπους!
Χωρίς αυτούς, κανείς δε μπορεί να πετύχει!
Ας μη λείψει κανείς από αυτή τη Νέα Εποχή!
Νικηφόρος Β. Παπανικόλας

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]