Νικηφόρος Παπανικόλας: “Γιώργος Χατζημάρκος 2.0”| “Οι αγωνιούντες για εκτροπή απαντούν μόνοι τους ή με τον μπαμπά τους;”

ΚΩΣ:
Από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νικηφόρο Παπανικόλα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο κ. Χατζημάρκος, επιμένει στη θεσμική εκτροπή. Δε διστάζει να υπαγορεύει στους εργαζόμενους του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όσα δεν μπορεί ο ίδιος να πει δημόσια. Είναι όλα αυτά που βαραίνουν τα 9 χρόνια απραξίας διοίκησης, παρά μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Εμείς δεν ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας. Απευθυνόμαστε στον ίδιο τον κ. Χατζημάρκο και τον καλούμε να αφήσει τις υπηρεσίες να κάνουν τη δουλειά τους.
Καταλαβαίνουμε απόλυτα την ανησυχία του, η οποία τον ωθεί σε αήθεις χαρακτηρισμούς.
Καταλαβαίνουμε απόλυτα την υποχρέωση του, έναντι των συμφερόντων που εξυπηρετεί.
Έχει μετατρέψει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε κλειστό κλαμπ αλαζονείας, στα χνάρια της πολιτικής του οικογένειας.

Απάντηση στον Νικηφόρο Παπανικόλα από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας:
Τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Νικηφόρο Παπανικόλα που επιμένει να θέτει ζήτημα θεσμικής εκτροπής, ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ασκεί τον καταστατικό του ρόλο.
Αλλά ως φαίνεται, από κάποιους η κανονικότητα εκλαμβάνεται ως «αντιθεσμική εκτροπή».
ΥΓ: Και μιας και η συζήτηση περί εκτροπής, καλό θα ήταν ο Νικηφόρος Παπανικόλας να αποφασίσει αν θα μας απαντάει ο ίδιος, ο πατέρας του ή και δύο μαζί.
Το Γραφείο Τύπου

Latest..

Έχουν το τέλος που τους έπρεπε

ΧΙΟΣ : Ανεμομαζώματα, διαολοσκορπίσματα. Έτσι το λένε στο χωριό μου και δεν αφορά μόνο τους τζογαδόρους της τσόχας. Αφορά γενικώς τους σαλταδόρους της ζωής και τους λογής-λογής … [Read More...]

ΠΡΟΣΟΧΗ (και στην Ικαρία): Νέα περιστατικά προσπάθειας κλοπής τραπεζικών στοιχείων μέσω e-mail

ΙΚΑΡΙΑ: Δύο συνεχόμενες καταγγελίες έχουν ήδη καταγραφεί σήμερα, σύμφωνα με τις οποίες χρήστες έλαβαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οι απατεώνες ζητούν από τους … [Read More...]