Νίκος Καλαμπόγιας: “Είμαστε περήφανοι-Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη”

ΙΚΑΡΙΑ: Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ικαρίας.
Δείτε εδώ ρεπορτάζ και βίντεο Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας: Βίντεο και ρεπορτάζ
Ο Νίκος Καλαμπόγιας, απερχόμενος Δήμαρχος Ικαρίας, επικεφαλής του συνδυασμού Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook λίγα λόγια στο πλαίσιο της “παράδοσης σκυτάλης”.
“Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι για να τιμήσουμε τη ψήφο που μας έδωσαν οι Ικαριώτες. Ο δεύτερος κι εξίσου σημαντικός είναι για να μεταφέρουμε το μήνυμα, τη βούληση αλλά και την έγνοια, για τα οποία μας εξέλεξαν εκπροσώπους τους.
Ευχόμαστε λοιπόν η νέα δημοτική αρχή κι ο νέος Δήμαρχος να πιάσουν το νήμα από εκεί που το αφήνει η Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής και να προχωρήσουν όλα τα έργα που αγωνιστήκαμε να διασφαλίσουμε για τον τόπο μας, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο. Να παραμείνει η πόρτα του Δήμου ανοικτή για όλους τους δημότες ανεξαιρέτως και με σεβασμό να σταθούν μπροστά στις ανάγκες του τροχού του Δήμου, τους εργαζόμενούς του.
Είμαστε υπερήφανοι που η νέα διοίκηση του Δήμου Ικαρίας δε θα αρχίσει την προσπάθειά της από το μηδέν. Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη.
Είναι στο χέρι σας. Καλή δύναμη!”

Σχετικά Άρθρα

Latest..

Μαγιόρκα: Αγωνία για δεκάδες εγκλωβισμένους από την κατάρρευση κτιρίου – Από υπερβολικό βάρος η τραγωδία

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

H Μίκα Ιατρίδη στην Κω και την Κάλυμνο, μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη: «Στηρίζουμε τη Ν.Δ, τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, για να έχουμε μια ισχυρή Ελλάδα στην ενωμένη Ευρώπη

ΚΩΣ: H Μίκα Ιατρίδη στην Κω και την Κάλυμνο, μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη: «Στηρίζουμε τη … [Read More...]