ΝΙΚΟΣ ΚΟΠΕΛΛΟΣ: “Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Κυρίτση έναν άνθρωπο με σθένος, ειλικρίνεια, εντιμότητα, θάρρος και ακέραια κρίση.”

ΚΩΣ: Νέος άνθρωπος, με σπουδές στο θέατρο και σήμερα εργαζόμενος στον τουριστικό κλάδο, ο Νίκος Κόπελλος, με μοναδική σκέψη την προσφορά στον τόπο και τους συμπολίτες μας, δηλώνει τη συμμετοχή του στις εκλογές του Οκτώβρη.
“Οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε νέες δυνατότητες και να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας.
Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στον προγραμματισμό, στη μεθοδικότητα, σε μετρημένα λόγια και σε ζυγισμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τον άνθρωπο, τις ανάγκες, τους προβληματισμούς του, τα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας, τα μεγάλα έργα πνοής και όχι τα λόγια.
Αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Κυρίτση έναν άνθρωπο που με σθένος ειλικρίνεια εντιμότητα θάρρος και ακέραια κρίση έδωσε, δίνει και θα δώσει και τούτη τη φορά, τη μάχη για να επαναφέρει στους ρυθμούς που αξίζει στον τόπο μας στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.
Στόχος, η σύνθεση απόψεων, η συνεργασία και ένα πρόγραμμα δράσεων και έργων που θα δημιουργεί προστιθέμενη αξία στη ζωή των συνδημοτών μας.
Η επόμενη μέρα των εκλογών απαιτεί κοινή προσπάθεια, για να πάει ο Δήμος μπροστά, και εκεί που μας αξίζει.
Κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτή την προσπάθεια.
Γι’ αυτό η συμπόρευση με τον Γιώργο Κυρίτση δεν συνιστά μόνον μια επιβράβευση του έργου που έχει επιτύχει, αλλά και μια προσπάθεια ανανέωσης ανθρώπων, ιδεών και πρακτικής.
Κυρίως, είναι η διασφάλιση πως οι πολίτες θα συνεχίσουν να περπατούν σ’ έναν δρόμο ευημερίας και βελτίωσης της καθημερινότητας, μακριά από απειλές και κινδύνους που κρύβουν τα μεγάλα λόγια και οι ασαφείς προθέσεις άλλων υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συνδυασμών.
Είμαι στη μάχη για να υπηρετήσω τις προσδοκίες, τα όνειρα και τις επιδιώξεις της καθεμιάς και του καθενός από εσάς, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά με σοβαρότητα, εντιμότητα, ευθύτητα, αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και κυρίως με τιμιότητα. Για το μέλλον που ελπίζουμε και ονειρευόμαστε, ξεπερνώντας όσα μας χωρίζουν και αξιοποιώντας όσα μας ενώνουν.
Τις νέες σελίδες, τη συνέχεια αλλά και την πρόοδο του Δήμου Κω, θα τις γράψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!”
ΝΙΚΟ ΚΟΠΕΛΛΕ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]