Η Νομική Συνδάγγελου για την υποβάθμιση της περιοχής από την Παναγιά του Γλυκιού μέχρι Λιμεναρχείο Καλύμνου και την ανεξέλεγκτη στάθμευση (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιχειρηματίες που διαθέτουν καταστήματα στην περιοχή της Παναγιάς του Γλυκιού μέχρι και το Λιμεναρχείο, παραπονούνται για την υποβάθμιση της περιοχής με την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με την ύπαρξη παροπλισμένων σκαφών, στην απέναντι προκυμαία, αλλά και στην ανεξέλεγκτη στάθμευση μπροστά από τα καταστήματα.
Η ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης στην περιοχή Νομική Συνδαγγέλου, μιλά στο kalymnos-news.gr και εκφράζει τα παράπονα της, για την ανεξέλεγκτη στάθμευση αυτοκινήτων μπροστά από το κατάστημα της.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς
Η Νομική Συνδάγγελου για την υποβάθμιση της περιοχής στην Παναγιά του Γλυκιού στην Κάλυμνο.
Watch this video on YouTube

Latest..

4 χρόνια πέρασανε από την σύγκρουση με τα ΜΑΤστον Καράβα. Ποιός ήταν ο ρόλος του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.(Βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Υπαίθριο εμπόριο: Καταγραφή αδειούχων πωλητών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά»

ΙΚΑΡΙΑ: Καταγραφή αδειούχων πωλητών υπαίθριου εμπορίου στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα «Ανοικτή Αγορά» (Ο.Π.Σ.Α.Α.) Ενημερώνουμε τους κατόχους άδειας, παραγωγού ή … [Read More...]