Νοσοκομείο Μυτιλήνης: 2η εθελοντική δράση δωρεάς μυελού οστών

ΛΕΣΒΟΣ:

      Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Ουσιαστικά και  ενεργά υποστηρίζεται η πολύ σημαντική αυτή δράση , που ως στόχο έχει την  ενδυνάμωση και  προαγωγή της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης.     Το Νοσοκομείο μας, συμμετέχει στη δράση  που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 11/9 και ώρα 9.00π.μ – 12.00μμ στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του νοσοκομείου.
     Η εκδήλωση θα λάβει χώρα από τις 9 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2023 Πανελλαδικά, όπου μέσω των Διοικήσεων και των Διευθύνσεων Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, θα διατεθούν εθελοντές – Νοσηλευτές για τη λήψη των δειγμάτων, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ώστε οι Νοσηλευτές, οι επαγγελματίες υγείας, καθώς και όποιος πολίτης επιθυμεί και πληροί τα κριτήρια για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ( και για το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» ( να μπορέσει να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.
     Καλούνται Επαγγελματίες Υγείας καθώς και Πολίτες που επιθυμούν και πληρούν τα κριτήρια να συμμετάσχουν στο κοινό  «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
      Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2251351234 Τσιρώνη Ευφροσύνη (Εργαστήριο Αιμοδοσίας) και 2251351153 Τρίχου Παρασκευή, Ζαφειρέλλη Μαίρη (Γραφείο Λοιμώξεων, Γ.Ν.Μυτιλήνης).
Από το Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

Latest..

Ημερίδα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης: «Νοσηλευτικές Προκλήσεις στην παροχή Υπηρεσιών Υγείας σε παραμεθόριο νησιωτική περιοχή».

ΛΕΣΒΟΣ: Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης ‘Βοστάνειο’ και η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το ΣΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. Λέσβου και υπό την αιγίδα της … [Read More...]

Ενημέρωση μαθητών για τον εθελοντισμό, τις δράσεις & το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΛΕΣΒΟΣ: Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών για την αξία του εθελοντισμού, πραγματοποίησε τον Ιανουάριο … [Read More...]

Διεθνής καταδίκη για τη σφαγή αμάχων στη Γάζα – Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αφαλείας του ΟΗΕ

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]