ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΤΔ

ΧΙΟΣ :
Στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε ο βουλευτής ΝΔ Χίου, κ. Νότης Μηταράκης.
Κεντρικά ζητήματα της πολιτικής συζήτησης αποτέλεσαν ο πρόσφατος ανασχηματισμός της Κυβέρνησης, καθώς και η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Αναφερόμενος στον πρόσφατο ανασχηματισμό, ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως «ο Πρωθυπουργός έκανε έναν πάρα πολύ καλό ανασχηματισμό. Επέστρεψε στελέχη με πάρα πολύ καλή εμπειρία σε κρίσιμους τομείς. Τομείς που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, εξαιρετικούς συναδέλφους, τον. κ. Θεοδωρικάκο, τον κ. Τσιάρα, τον κ. Παναγιωτόπουλο, τους οποίους εκτιμώ και σέβομαι. Από εκεί και πέρα η μάχη θα δοθεί στο αποτέλεσμα. Οι Υπουργοί κρίνονται από την αποτελεσματικότητά τους και ο Πρωθυπουργός θα κριθεί από τον ελληνικό λαό το 2027 από τη συνολική απόδοση της Κυβέρνησης».
Ερωτηθείς για τους λόγους που οδήγησαν στο ποσοστό του κόμματος στις ευρωεκλογές, ο κ. Μηταράκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως «το θέμα του γάμου των ομόφυλων ήταν ένα διχαστικό ζήτημα για την ελληνική κοινωνία. Εγώ ανήκω σε αυτούς που δεν ψήφισαν τον νόμο, όπως ξέρετε». Παράλληλα ο κ. Μηταράκης επεσήμανε, με αφορμή την ένταξη πολιτικών προσώπων που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο στο κυβερνητικό σχήμα, πως «ο Πρωθυπουργός σεβάστηκε απολύτως τις απόψεις όλων των βουλευτών. Αυτό που είπε ότι σέβομαι τις απόψεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το έδειξε στην πράξη. Η Νέα Δημοκρατία, και αυτό ήταν η μεγάλη επιτυχία του Μητσοτάκη, άνοιξε την αποδοχή του κόμματος σε μία ευρύτερη κοινωνική συμμαχία που έφτασε και στα όρια της κεντροαριστεράς, και αυτό έδωσε το 41%».
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Παναγιωτόπουλου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Μηταράκης σημείωσε πως «υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα στελέχη της κεντροδεξιάς, τα οποία έχουν ιστορική διαδρομή στην πολιτική, τα οποία θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Νομίζω είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει όταν αυτή ωριμάσει».
Μπορείτε να δείτε βίντεο εδώ : https://youtu.be/7CGWCD8OkOk

Latest..

2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL

ΚΩΣ: 2ο GEO NISYROS SUMMER FESTIVAL Η Νίσυρος, από τα μεγάλα ηφαιστειακά κέντρα της Ελλάδας, περιλαμβάνεται στα ενεργά ηφαίστεια της χώρας … [Read More...]