“Ο άντρας μου και εγώ ερωτευτήκαμε τη Λήμνο πριν από 25 χρόνια”!

ΛΗΜΝΟΣ:
Την παρακάτω επιστολή μας απέστειλε ζευγάρι Αμερικανών που έχουν “ερωτευτεί” την Λήμνο και αγόρασαν σπίτι στον Κορνό  περνώντας  πια όλο το καλοκαίρι τους στο νησί εδώ και 25χρόνια.
Σας παραθέτουμε την επιστολή η οποία μας στάλθηκε με αφορμή μια φωτογραφία που η Κλόντια έβγαλε  και την έστειλε στην σελίδα μας.

“Ο άντρας μου και εγώ παίρναμε πρωινό στον Ιππόκαμπο, αλλά λυπάμαι που δεν ξέρω το όνομα του κλαμπ ή της ομάδας γυναικών. Μάλλον ήρθαν με τουριστικό λεωφορείο και το καφενείο πιστεύει ότι ήταν Έλληνες τουρίστες.

Ο άντρας μου και εγώ ερωτευτήκαμε τη Λήμνο πριν από 25 χρόνια και ερχόμαστε κάθε χρόνο εκτός από τη χρονιά του Covid. Είμαστε από τη Νέα Υόρκη και αγοράσαμε ένα σπίτι στον Κόρνο. Ένας Ελληνοαμερικανός που μεγάλωσε εδώ τα καλοκαίρια του μας σύστησε στη Λήμνο —δεν είμαστε Έλληνες— παρά μόνο στην καρδιά μας! Συνήθως μένουμε όλο το καλοκαίρι από την Άνοιξη. Η κόρη μου έμαθε να κολυμπά εδώ στο πιο όμορφο νερό του κόσμου.

Φέτος επισκεφτήκαμε τους Φιλοκτήτες και την Ηφαστία για τρίτη φορά και κολυμπάμε πολύ νωρίς κάθε πρωί με τους γιαγιάδες! Λατρεύουμε τον πρωινό καφέ Karagyosi και Cocktail.

Είμαι μέλος του Limnos Photography Club και βγάζω υποβρύχιες φωτογραφίες στη Λήμνο. Μια από τις φωτογραφίες μου ήταν στην έκθεση φωτογραφίας στην Αποθήκη το καλοκαίρι με θέμα «Σώμα του Νερού».

Άλλη μία από αυτές τις φωτογραφίες από τον Ρωμαϊκό Γιαλό υποβρύχιο κρέμεται αυτή τη στιγμή στην Ochra Blue Gallery.

Αγαπάμε αυτό το νησί και ελπίζουμε η Λήμνος να διατηρήσει την τοπική γοητεία που μάθαμε να αγαπάμε με τα χρόνια.

—Κλόντια Σ.”
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Π. Κουφέλος: . Οραματιζόμαστε ένα Δήμο ευημερούντα που όλοι θα αγαπάμε και για τον οποίον νιώθουμε υπερήφανοι

ΛΕΣΒΟΣ: Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Πανάγος Κουφέλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα δράση νέος Δήμος” και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης, … [Read More...]

Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα που διαμελίστηκε στην κρεατομηχανή – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της

ΛΕΣΒΟΣ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο της 50χρονης L.P., η οποία διαμελίστηκε από τη μηχανή του κιμά την οποία καθάριζε, μέσα σε κρεοπωλείο που εργαζόταν στο … [Read More...]