Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΕΡΟΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ

ΧΙΟΣ : Ο Χριστόφορος Μερούσης, ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές που έχει αναδείξει η Χίος στον κλασικό αθλητισμό, έχει πρόσφατα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές, στηρίζοντας τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Μερούσης είναι επίσης πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Χίου, που διοργανώνει τον 11ο Ημιμαραθώνιο της Χίου. Ο ίδιος ο Στεφανής παρευρέθηκε στον ημιμαραθώνιο ως μέρος της προεκλογικής του περιοδείας στη Χίο, όπου είχε μια θερμή χειραψία με τον Μερούση.
Η συνεργασία αυτών των δύο σημαντικών προσώπων είναι ένδειξη της αφοσίωσης και του ενδιαφέροντος τους για την ανάπτυξη και την προαγωγής του κλασικού αθλητισμού της Χίου. Ο Μερούσης, που είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους αθλητές της Χίου, είναι αφοσιωμένος στον αθλητισμό και στην ανάπτυξή του.

Latest..

ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου και Κέντρο Ημέρας Παιδιών, Εφήβων και Νέων με Νεοπλασματική Ασθένεια, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]