Ο δικός μας Στέφανος…. Με ποδήλατο από την Πολωνία στην Ισπανία

ΛΕΣΒΟΣ:

20/6/2023 Κρακοβία Πολωνία
“Krakοw- Tarifa” 45southwest

Ο Θρύλος των διηπειρωτικών ποδηλατικών διοργανώσεων Steffen Streich, ξανά σε δράση.
Έχουμε να δούμε τον Στέφανο σχεδόν τέσσερα χρόνια σε ποδηλατική αγωνιστική μεγάλων αποστάσεων δράση… κι εννοούμε δράση τύπου, Trans Africa, Trans America, Nort Cape – Tarifa, Maroco Adventure, Indian Pacific Wheel Race… (μερικά μόνο από τα αμέτρητα που έχει αγωνιστεί ο Στέφανος) με εξαίρεση το περσινό Bring them Back μια ποδηλατική δράση που στόχο είχε την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

45-SouthWest: Το 45 αντιπροσωπεύει την κατεύθυνση του ανέμου που έρχεται από βορειοανατολικά. Στην ιδανική περίπτωση, εύχεται στους αναβάτες άνεμο από βορειοανατολικά για λίγη ώθηση κατά μήκος της διαδρομής καθώς οι συμμετέχοντες θα κινηθούν νοτιοδυτικά από την κεντρική Ευρώπη προς το νοτιότερο σημείο της χερσαίας Ευρωπαϊκής Ηπείρου.
Το 45-SouthWest bikepacking adventure είναι μια συγκεκριμένη διαδρομή 4300km συνολικά με 10 υποχρεωτικά σημεία ελέγχου. Οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 3 σημείων τερματισμού, Νίκαια, Pico del Veleta και Ταρίφα.

Το 45-SouthWest ξεκινάει σήμερα 20 Ιουνίου 2023 με την ανατολή του ηλίου από την Κρακοβία της Πολωνίας.

Ο αγώνας μπορεί να έχει 3 τερματισμούς, Νίκαια Γαλλίας στα 1888km, Pico del Veleta, Ισπανία στα 3952km και Ταρίφα Ισπανίας στα 4384km.
Καλή επιτυχία Στέφανε.
Περισσότερες πληροφορίες:
Σελίδα FB διοργάνωσης:  />Dotwatchers:  />web page: 

Latest..

Με πρωτιά ξεκίνησε το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών

ΛΕΣΒΟΣ: Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2024Ο «Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή … [Read More...]