Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας “κρέμασε” τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γιαννάκα

ΛΕΣΒΟΣ:
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας πάντρεψε στο Δημαρχείο Μυτιλήνης τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Νίκο Γιαννάκα με τη εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα και έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook :

“Από τις πιο όμορφες στιγμές ενός Δημάρχου, η ιδιαίτερη τιμή του να ενώνεις με τα δεσμά του γάμου ζευγάρια που αποφάσισαν να πορευθούν στην ζωή τους μαζί, σε μια κοινή διαδρομή.

Λίγο περισσότερο όταν έχεις την τιμή να τελέσεις τον γάμο ενός εκ των φίλων και συνεργατών σου!

Χρύσα και Νίκο, Νίκο και Χρύσα να είστε πάντα τόσο χαρούμενοι και αγαπημένοι όσο και σήμερα!”

Το Lesvosnews.gr εύχεται ολόψυχα στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους !!!
Το άρθρο Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας “κρέμασε” τον Αντιδήμαρχο Νίκο Γιαννάκα εμφανίστηκε πρώτα στο Lesvos News .gr με την Υπογραφή του Γιάννη Συνάνη – Ειδήσεις από τη Λέσβο – Ειδήσεις από το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα.

Latest..

Οι φίλοι του Ολυμπιακού “Θύρα 7” της Καλύμνου, στον μεγάλο τελικό του Conference League στην OPAP Arena -Οι πανηγυρισμοί (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]