Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Σε μια εποχή που η βιώσιμη ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα, ο Δήμος Χίου δίνει το δικό του σημαντικό μήνυμα με την απόκτηση ενός ηλεκτροκίνητου λεωφορείου για τις μεταφορικές ανάγκες των κατοίκων.

Η νέα αυτή προσθήκη στον στόλο των δημοτικών οχημάτων σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την τοπική κοινωνία και αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στη μείωση των ρύπων, την ηχορύπανση και στη γενικότερη προσπάθεια για μια πιο καθαρή και πράσινη πόλη.

Το ηλεκτροκίνητο λεωφορείο, που προβλέπεται να τεθεί σε καθημερινή λειτουργία, έρχεται να προσφέρει μια σύγχρονη, οικολογική και αθόρυβη επιλογή στη δημόσια συγκοινωνία της Χίου. Με την ενέργεια αυτή ο Δήμος Χίου θέλει να δείξει την έμπρακτη δέσμευσή του στην πράσινη μετάβαση και στην τεχνολογική πρόοδο που οδηγεί σε μια πιο βιώσιμη μελλοντική κατεύθυνση.

Latest..

7o ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Στην 7η θέση των κορυφαίων φρούτων ανά τον κόσμο βρίσκεται το Μανταρίνι Χίου σύμφωνα με διαγωνισμό του Τasteatlas. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το Ροδάκινο Νάουσας. Αναλυτικά … [Read More...]