Ο Δήμος Νισύρου προσέφερε δωρεάν laptops στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Σε μια σημαντική πρωτοβουλία που ενισχύει τη μαθητική κοινότητα του νησιού, ο Δήμος Νισύρου προσέφερε δωρεάν φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops) στους 10 μαθητές της Α’ Τάξης του Γυμνασίου Νισύρου. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο γραφείο του Δημάρχου Νισύρου, Χριστοφή Κορωναίου, παρουσία του Διευθυντή του Γυμνασίου Λ.Τ. Νισύρου, Γιάννη Κουλάκη, των καθηγητριών Βασιλικής Σουλιώτη και Εύης Αγγελίδου, καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Γιώργου Κουκουράκη.
Η παροχή ηλεκτρονικών υπολογιστών στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου αποτελεί μια ετήσια δράση του Δήμου Νισύρου, εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου έχουν στη διάθεσή τους το απαραίτητο τεχνολογικό εργαλείο από την πρώτη τάξη του Γυμνασίου. Αυτή η πρωτοβουλία διευκολύνει τη μαθησιακή διαδικασία, ενισχύει τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση και προετοιμάζει τους μαθητές για τις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής.
Ο Δήμος Νισύρου συνεχίζει να στέκεται αρωγός στη μαθητική κοινότητα, στηρίζοντας ενεργά τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Η δωρεά αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου, δίνοντας προτεραιότητα στη νέα γενιά και στην εκπαιδευτική ανάπτυξη του νησιού.
Ο Δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Κουκουράκη, παρέδωσαν προσωπικά τα laptops στους μαθητές, ευχόμενοι καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο. Παράλληλα, προέτρεψαν τα παιδιά να αξιοποιήσουν τους υπολογιστές τους κυρίως για τις μαθησιακές τους ανάγκες, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαιδευτικής πραγματικότητας.
Με τέτοιες δράσεις, ο Δήμος Νισύρου αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση του για τη στήριξη της εκπαίδευσης και της νέας γενιάς, ενισχύοντας το μέλλον του νησιού με επενδύσεις στη γνώση και την τεχνολογία.

Latest..

Ο Δικηγορικός Σύλλογος. Ο Σύλλογος Μηχανικών. Και ο πλούτος της Κω στο Κτηματολόγιο | Γράφει ο Κώστας Καΐσερλης

ΚΩΣ: Ο Δικηγορικός Σύλλογος. Ο Σύλλογος Μηχανικών. Και ο πλούτος της Κω στο Κτηματολόγιο Διαβάσαμε την γεμάτη αγωνία επιστολή του αγαπητού Προέδρου του Δικηγορικού μας Συλλόγου … [Read More...]

Μυτιλήνη: από κατηγορούμενος ναυαγός σε δικαίωση – Κατηγορίες κατά Λιμενικών για βασανιστήρια

ΛΕΣΒΟΣ: Απόλυτη ανατροπή και μια πρώτη αποκατάσταση της δικαιοσύνης αποτελεί η πανηγυρική αθώωση του 29χρονου ναυαγού που κατηγορούνταν ως διακινητής και υπαίτιος πρόκλησης … [Read More...]

Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Γ. Κρητικού σχετικά με το παραλήρημα του Δημάρχου Κω | Δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω στον κατήφορο και την παρακμή

ΚΩΣ: Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κ. Γιάννη Κρητικού σχετικά με το παραλήρημα του Δημάρχου Κω   Την … [Read More...]