Ο εορτασμός των Θεοφανίων στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης  παρευρέθη στις σημερινές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκο Μάρκου. Στην Μητρόπολη Μυτιλήνης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιακώβου τελέστηκε Θεία Λειτουργία, ακολούθησε η καθιερωμένη λιτανευτική πομπή και στην συνέχεια στην προκυμαία Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού για τον Αγιασμό των υδάτων. Ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για την Ορθοδοξία μας, είναι μέρα φώτισης και ελπίδας. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους Βορειοπελαγίτες»

Latest..

Το παραδοσιακό πανηγύρι στον αυλόγυρο του ΙΝ Αγίου Νικολάου Πόθιας, μετά τον εσπερινό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παράταση προθεσμίας για τις αιτήσεις επιχορήγησης Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων

ΣΑΜΟΣ: Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για παροχή χρηματικής επιχορήγησης πολιτιστικών – αθλητικών συλλόγων και σωματείων για δράσεις – … [Read More...]