Ο ΦΟΒ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

ΧΙΟΣ : Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του  και συμμετέχοντας στην Διεθνή Ημέρα Μουσείων,  σας προσκαλεί να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση πολλαπλά σημαντική που αγκαλιάζει την έννοια του Μουσείου ως χώρου των Μουσών.
Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ. Αίθουσα εκδηλώσεων Φ.Ο.Β.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Θα μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό μας  ανοίγοντας  ξανά στην τοπική κοινωνία τρεις από τις Μουσειακές μας Συλλογές: τη Συλλογή Γαρή, τη Ναυτική Συλλογή και τη νέα μας  Συλλογή  Άνθρωπος, Ένδυμα και Τέχνη. Η φιλόλογος κ. Γιασεμή Αμπαζή θα είναι μαζί μας σε αυτή την ιδιαίτερη περιήγηση παρουσιάζοντας στοιχεία έρευνας για την ιστορική τεκμηρίωση των εκθεμάτων.
Επίσης με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης  μιας  χρονιάς  του Μουσικού μας εργαστηρίου αλλά και συμπλήρωσης πέντε χρόνων από την ίδρυση της χορωδίας μας, «Χιόνη», θα απολαύσουμε ένα μουσικό ταξίδι με τις μελωδίες του Μάνου Χατζηδάκη με τη χορωδία μας, συνοδεία των μουσικών Νίκου Βασιλάκη, κιθάρα, Βίκυ Φλέγκα, κιθάρα και Μιχάλη Ευσταθίου, μπουζούκι. Τη χορωδία διευθύνει η μαέστρος  Σόφη Κώττη.

Latest..

Μήνυμα Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Το Σάββατο 1/6 η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αρχαιολόγου Μιχάλη Κουτελλά: “Το ιστορικό Ανέγερσης και λειτουργίας του Επαρχιακού Μεγάρου Καλύμνου”-Έπαινοι σε μαθητές που διακρίθηκαν στο”Young Business Talents”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: <!– Error: wp_booster error:td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not … [Read More...]