Ο Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ 7O ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΧΙΟΣ :
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκηση ο Βουλευτής ΝΔ Χίου, κ. Νότης Μηταράκης στο 106o Eκλογικό Τμήμα, στο 7o Δημοτικό Σχολείο Αγίου Θωμά Παρθενίου στη Χίο.
Ο κ. Μηταράκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε:
«Αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες καθώς η Ευρώπη καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα του Έλληνα. Είναι σημαντικό οι πολίτες να πάνε σήμερα στην κάλπη και με την ψήφο τους να δείξουν ότι η χώρα μας θα συνεχίσει σταθερά, τολμηρά στην κατεύθυνση της περαιτέρω ενοποίησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι εκλογές προφανώς έχουν και μία εθνική διάσταση, δίνουν στην κυβέρνηση ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ένα μήνυμα σταθερότητας, ένα μήνυμα συνέχειας.
Προφανώς δεν έγιναν όλα τέλεια, αλλά είναι εμφανές ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετώπισε πολλαπλές πιέσεις με επιτυχία και έχει το σχέδιο και την αποφασιστικότητα να πάει την χώρα μπροστά.
Ευελπιστώ ότι ο κόσμος θα πάει να ψηφίσει και τελικά η αποχή θα είναι λιγότερη απ’ ότι αρχικά περιμέναμε. Είναι σημαντικό να εκτιμήσουμε το μεγάλο θέμα που είναι η Δημοκρατία, η Δημοκρατία είναι συμμετοχή.
Οι πολίτες στην Ευρώπη σε αντίθεση με πολίτες δυστυχώς σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου δεν έχουν αυτήν την μεγάλη δυνατότητα, να καθορίσουν αυτοί πώς θέλουν το δικό τους μέλλον να διαμορφωθεί και αυτό το δικαίωμα πρέπει να το τιμάμε.»

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]