Ο Σωκράτης Φάμελος την Παρασκευή στη Μυτιλήνη – Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΛΕΣΒΟΣ:

Τη Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, θα επισκεφθεί τη Μυτιλήνη ο Πρόεδρος της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος. Φθάνει στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης στις 12 το μεσημέρι και αμέσως θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους εργαζομένων και τον Διοικητή του Νοσοκομείου, ενώ θα επισκεφθεί τους χώρους των εξωτερικών ιατρείων και των διοικητικών γραφείων του Νοσοκομείου, καθώς και το κτήριο του ΕΚΑΒ. Ακολούθως θα μεταβεί στα γραφεία των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης και της ΔΕΥΑΛ, όπου θα συναντηθεί με εργαζόμενους του Δήμου και πολίτες.
Το απόγευμα θα περιοδεύσει στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, προκειμένου να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες της Μυτιλήνης.
Στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο BLOCK CAFÉ στην Μυτιλήνη, όπου, με την λήξη ουσιαστικά της προεκλογικής περιόδου, θα στείλει από τη Μυτιλήνη, μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Καλούμε όλον τον προοδευτικό κόσμο του νησιού να είναι εκεί.

Latest..

Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο Πράσινο Ταμείο για προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας στον Δήμο Λήμνου

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]