Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΑ

ΧΙΟΣ : Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος, παρουσίασε τις προτάσεις του για την ανάπλαση της περιοχής του Καρφά, μιας περιοχής που, όπως τονίζει, “διέφυγε της φροντίδας των τοπικών αρχών για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Ο κ. Τριαντάφυλλος επεσήμανε την σημασία του Καρφά ως κομβικού τουριστικού σημείου, με τις περισσότερες ξενοδοχειακές κλίνες στο νησί. Τόνισε την ανάγκη για βελτίωση των υπηρεσιών και των κοινόχρηστων χώρων από τον Καρφά μέχρι τον Μέγα Λιμνιώνα και την αναβάθμιση της παραλίας για να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες.

“Το σχέδιό μας για τον Καρφά θα ξεκινήσει άμεσα με την ανάληψη των καθηκόντων μας,” δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, προσδίδοντας σημασία στη διαδικασία μελέτης και σχεδιασμού. Στόχος του είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την τοπική οικονομία, βελτιώνοντας την τουριστική εμπειρία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Αν εκλεγεί, ο κ. Τριαντάφυλλος υπόσχεται να προωθήσει την Χίο ως πρωταγωνίστρια στον τομέα του τουρισμού, με την εφαρμογή ποιοτικών και βιώσιμων προτάσεων. Τα σχέδια του φαίνεται να εστιάζουν στην αειφόρο ανάπτυξη, στη βελτίωση των υποδομών και στην προώθηση ενός περιβάλλοντος που σέβεται τόσο τους ανθρώπους όσο και το φυσικό περιβάλλον.

Latest..

Γ. Κοτσίδας: «Η λειτουργία του νοσοκομείου είναι επισφαλής» | «Το νέο νοσοκομείο θα κατασκευαστεί με τον οργανισμό του 2012!!! Θα καταντήσουμε σαν το ΚΥ Αντιμάχειας»

ΚΩΣ: Γ. Κοτσίδας, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος, πρόεδρος Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείου Κω: «Η λειτουργία του … [Read More...]

Τι θα γίνει με την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Λέσβου; – Συνάντηση για όλα τα θέματα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΛΕΣΒΟΣ: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ζητήματα αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.Στις συναντήσεις … [Read More...]