Οι αντιαισθητικές “στάσεις λεωφορείων” σε τουριστικές περιοχές της Καλύμνου εν έτει 2023!(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αναδείξει το θέμα με  τα αντιαισθητικά και σε πλήρη εγκατάλειψη στέγαστρα από λαμαρίνες, που χρησιμοποιούνται ως στάσεις λεωφορείων,στις πλέον τουριστικές περιοχές της Καλύμνου.
Εικόνες παρακμιακές, δυσφημιστικές που επιτρέπουν στους επισκέπτες του νησιού να τις φωτογραφίζουν και να προβαίνουν σε αρνητικούς σχολιασμούς.
Πρίν 2 χρόνια όταν το kalymnos-news.gr είχε  σχετικό ρεπορτάζ για το θέμα των αντιαισθητικών στεγάστρων-στάσεων στην Κάλυμνο, με παράλληλη παρουσίαση σύγχρονων καλαίσθητων και εξυπηρετικών στάσεων στη γειτονική Κω, δεχθήκαμε επίθεση από στελέχη της Δημοτικής Αρχής για κακόβουλο δημοσίευμα και ότι ήδη είχαν δρομολογήσει το θέμα και σύντομα θα τοποθετούσαν υπερσύγχρονες στάσεις λεωφορείων.
Δύο χρόνια μετά και τέσσερα χρόνια από τότε που βρίσκεται η Δημαρχία Διακομιχάλη στο τιμόνι του Δήμου, η κατάσταση των στάσεων στις τουριστικές περιοχές παραμένει η ίδια. Πλήρης αδιαφορία. Στάσεις διαλυμένες, αντιαισθητικές, τσιμεντένιες βάσεις στάσεων που θυμίζουν ότι στο σημείο υπήρχε πάλαι ποτέ κάποια στάση, πινακίδες καρφωμένες σε στύλους της ΔΕΗ με την ένδειξη στάση λεωφορείου, κόλες χαρτιού κολλημένες σε δένδρα με τα δρομολόγια!
Και το ερώτημα μας: Τόσο δύσκολο είναι να κατασκευαστούν από το Δήμο κάποιες καλαίσθητες στάσεις λεωφορείων τουλάχιστον στις τουριστικές περιοχές ,που χρησιμοποιούνται  από πολύ κόσμο, κυρίως τουρίστες ,που μετακινούνται με  τη δημοτική συγκοινωνία; Εδώ η Δημαρχία εξαγγέλλει για μία ακόμη φορά προεκλογικά φαραωνικά έργα και 10 στάσεις λεωφορείων δεν μπορεί να φτιάξει;
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με απογοητευτικές εικόνες από τις υφιστάμενες στάσεις σε τουριστικές περιοχές.

Latest..