ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ο Πολιτιστικός Μαρξισμός

ΧΙΟΣ :                           Διάβασα στο Capital.gr τα σχόλια κάποιου, ο οποίος έχει αηδιάσει με τα εκλογικά συστήματα, τα οποία επιτρέπουν την “νόθευση” της βούλησης του λαού, στις δύο από τις παλαιότερες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες της Ευρώπης, πόσο μάλλον στις υπόλοιπες…
Βλέπουμε π.χ. στην Αγγλία με 2% παραπάνω οι εργατικοί να παίρνουν τα 2/3 των εδρών. Το κόμμα Φάρατζ με 14-15% να βγάζει μόνο 5 βουλευτές και οι φιλελεύθεροι με 11% να βγάζουν 71 βουλευτές!!!
Βλέπουμε στην Γαλλία να αποσύρονται 200 αλλοπρόσαλλοι βουλευτές, με μόνο κοινό μεταξύ τους το μίσος του ενός για τον άλλον, ώστε το ρεύμα της Λεπέν να μην μπορέσει να πάρει αυτό που του αναλογεί. Τους ενώνει δηλαδή ο εχθρός του μεγάλου αφεντικού.
Ναι, όλα τα κόμματα παίζουν με τους ίδιους κανόνες, αλλά αυτοί οι κανόνες είναι βαθειά αντιδημοκρατικοί γιατί διαστρεβλώνουν την ψήφο στις εκλογές και αυτό θα το πληρώσει π.χ. η Γαλλία σαν σύνολο διότι όπως προανέφερα οι νικητές δεν θέλουν να δει ο ένας τον άλλον και ενώθηκαν επειδή το μεγάλο αφεντικό το ΑΠΑΙΤΗΣΕ! Πώς θα κυβερνήσουν; Ξέρει αυτός…
Στην Ελλάδα με την παρόμοια νίκη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το μεγάλο αφεντικό ήθελε να αποτρέψει την κάθοδο της Ρωσίας, στην περιοχή μας με την είσοδο του ΝΑΤΟ στα Σκόπια. Εκείνη την εποχή έγραψα και δημοσίευσα τον πρόλογο για ένα βιβλίο, το οποίο δεν έχω εκδόσει ακόμα, με τίτλο “Πολιτιστικός Μαρξισμός”.
Σήμερα θα κάνω μια περίληψη του προλόγου για να δείτε ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι νομίζετε… και αυτό διότι τα συστημικά ΜΜΕ σας κάνουν το άσπρο – μαύρο.
Πάμε: Ο μαρξισμός είναι υλισμός γιατί δέχεται την πρωταρχικότητα της ύλης σε σχέση με το πνεύμα με την φιλοσοφική έννοια των όρων.
Σαν ύλη νοείται η αντικειμενική πραγματικότητα, ενώ πνεύμα κάθε τι το υπερβατικό, που είναι ανεξάρτητο και πάνω από την ύλη.
Επομένως ο μαρξισμός μπορεί να επικρατήσει αφού πρώτα αποδομήσει τις πνευματικές αξίες και την κλασική μεταφυσική, δηλαδή την θρησκεία, το έθνος και γενικώς τον ιδεαλισμό επεμβαίνοντας πολιτιστικά, εξού και Πολιτιστικός Μαρξισμός, για να τα αντικαταστήσει με την μαρξιστική, υλιστική, νομοτέλεια, την καθαρή επιστήμη και φυσικά τον σοσιαλιστικό διεθνισμό, ο οποίος ήταν ένας συγκαλημένος επεκτατισμός, καλός διότι ήταν… Αριστερός.
Μετά την λήξη του ψυχρού πολέμου, στον ευρατλαντικό κόσμο κυριάρχησε η ιδεολογία και η γενικότερη ανθρωπολογική στάση του πολιτιστικού μαρξισμού ο οποίος έχει ως πηγή του την “Σχολή της Φρανκφούρτης” με παραδειγματικούς εκπροσώπους τον Μαξ Χορκχάιμερ και τον Γιούργκεν Χάμπερμας – Habermas.
Έτσι μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, η Αμερικανική Αριστερά, δηλαδή το κόμμα των Δημοκρατικών, με το ίδρυμα Κλίντον και τον κ. Σόρος, άρχισαν να χρησιμοποιούν τον Πολιτιστικό Μαρξισμό όχι πλέον για την ουτοπική, όπως αποδείχθηκε, παγκοσμιοποίηση του σοσιαλισμού, αλλά για την καλή παγκοσμιοποίηση της καπιταλιστικής, δηλαδή, της Αμερικανικής οικονομίας, και μόνο αυτής.  Από Υλισμό δηλαδή σε Υλισμό…
Δηλαδή, ο αποτυχημένος σοσιαλιστικός διεθνισμός της Σοβιετικής Ένωσης είναι, ξεκάθαρα, ο  καλός επιστημονικός πατέρας της καλής ιδέας της παγκοσμιοποίησης διότι γνωρίζει πώς να γκρεμίζει σύνορα (No Borders), να αποδομεί έθνη, θρησκείες και κάθε είδους ιδεαλιστικά πιστεύω, δηλαδή εμπόδια, προκειμένου να οργανώσει την κάθε είδους εισβολή πολιτική, οικονομική ή μεταναστευτική, για την αλλαγή της δομής του κάθε κράτους – στόχου.
Στις Η.Π.Α. υπάρχει το Albert Einstein Institution του K. Gene Sharp που έχει αναπτύξει μια ολόκληρη μεθοδολογία για το πώς μπορούν να εκπαιδευτούν κοινωνικοί επαναστάτες και ακτιβιστές για την αποδόμηση θρησκειών και εθνών για λόγους παγκοσμιοποίησης αλλά και για την ανατροπή κυβερνήσεων χωρίς την χρήση ένοπλης βίας, αλλά με μαζικές διαδηλώσεις, μαζική ανυπακοή, χιούμορ, αφίσες, προκηρύξεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας φιλιά και λουλούδια στις κρατικές δυνάμεις καταστολής, ώστε να τις αφοπλίσουν ψυχολογικά και να τις προσεταιριστούν. Την ίδια δουλειά κάνει και άλλη μια ιδιωτική εταιρεία στις ΗΠΑ, η Social Movement Laboratory η οποία στην ιστοσελίδα της (http://socialmovement.org) διαφημίζει τις υπηρεσίες της ως εκπαιδευτής και σύμβουλος κοινωνικών επαναστατών και ακτιβιστών ανά τον κόσμο για την ανατροπή κυβερνήσεων, π.χ. σε Ελλάδα, Ουκρανία και όπου αλλού επιθυμεί η Οικονομία των ΗΠΑ με τις Αριστερές, φιλοπόλεμες κυβερνήσεις τους.
Εννοείται ότι εκτός από τους εξαγορασμένους πολιτικούς, (π.χ. Ζελένσκι), αυτές οι σχολές εκπαιδεύουν κυρίως τις ΜΚΟ και τους αρχηγούς των ομάδων, τους καθοδηγητές, τους λεγόμενους “ατμομηχανές” που σε προεκλογικές περιόδους βρίσκουν, οργανώνουν, εξοργίζουν και σέρνουν πίσω τους τα πλήθη των αγανακτισμένων που στην Ελλάδα π.χ. χάθηκαν από τους δρόμους ως δια μαγείας μετά την εκλογική νίκη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και έγιναν διευθυντικά στελέχη υπηρεσιών, π.χ. της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου επειδή αυτή η αναξιοκρατία και η κατ’ επάγγελμα γελοιοποίηση της Δημοκρατίας, αμείβεται σήμερα και με το παραπάνω.
Ένα ακόμα παράδειγμα της απροκάλυπτης παρέμβασης του μεγάλου αφεντικού στις κοινωνίες ξένων χωρών και παραβίαση της ανεξαρτησίας τους, θα βρείτε στο άρθρο μου “Για του Λόγου το Αληθές” στο www.Alithia.gr.
Ο κύριος Σαλμάς π.χ. διαμαρτυρήθηκε στον κύριο Μητσοτάκη διότι τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα από το Μαξίμου στα Υπουργεία για να πάνε μετά στην Βουλή. Εμένα, ένα πουλάκι μου είπε ότι έρχονται έτοιμα από πολύ πιο μακριά…  Ελπίζω οι Γάλλοι να μην την πατήσουν, τελικά, όπως εμείς.
Το βιβλίο “Ο πολιτιστικός Μαρξισμός” που θα κυκλοφορήσει προσεχώς, ελπίζω, το αφιερώνω στον πατέρα μου, τον Στρατή Γεωργούλη που νέος ακόμα όταν ήρθαν οι Ιταλοί και οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες, φασίστες κατακτητές τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, έφυγε “πρόσφυγας” με υποβρύχιο από το Κοντάρι της Χίου και πήγε στην Μέση Ανατολή.
Εκεί εκπαιδεύτηκε κομάντο και πολέμησε τους φασίστες και τους Ναζί στα Δωδεκάνησα, στην Βόρεια Αφρική, Λιβύη, Ρίμινι και αλλού για πάνω από έξι χρόνια, για να ελευθερώσει όχι μόνο την δική του πατρίδα, αλλά και τις πατρίδες Λαών που σήμερα εισβάλουν στην χώρα μας. Για το ίδιο λόγο, το αφιερώνω επίσης στον παπού μου τον Αντώνη Βορριά, που στον πόλεμο με τους Γερμανούς τιμήθηκε από την εξόριστη Ελληνική Κυβέρνηση στην Αίγυπτο, στον μεγάλο αδελφό του Χρήστο τον ήρωα που σκοτώθηκε στον πόλεμο για την Μακεδονία μας, στο Σκρα, τον ξάδελφο του στρατηγό Γεώργη Βορριά, που με εκτιμούσε ιδιαίτερα, τον αδελφό του στρατηγού συμπολεμιστών με τον πατέρα μου και οι δύο, σε Ιερό Λόχο και Ορεινή Ταξιαρχία, των οποίων σήμερα ακούω τα κόκαλά τους να τρίζουν, επειδή ο νεκρός φασισμός δηλαδή το Ζόμπι της Αριστεράς, παριστάνοντας την αθώα περιστερά, ονομάζει φασίστες τους πατριώτες που πολέμησαν και νίκησαν τον φασισμό.
Ο φασισμός δηλάδη είναι γέννημα θρέμμα της Αριστεράς όσο και να προσπαθούν τα απολιθώματα και τα Ζόμπι της να αλλάξουν την Ιστορία.

Latest..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΧΩΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΝΗΣ Κ. ΡΥΜΙΚΗΣ

ΧΙΟΣ : Συνάντηση με όλους τους Προέδρους των Βορειοχώρων πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Καρδαμύλων και Αμανής κ Κ. Ρυμικής. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα προβλήματα των … [Read More...]

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΓΟΡΑ»

ΧΙΟΣ : Σχετικά με την καταγραφή των αδειούχων πωλητών υπαίθριου εμπορίου στο ΟΠΣ «ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΓΟΡΑ», η προθεσμία καταγραφής κατόχων άδειας παραγωγού και επαγγελματία πωλητών λαϊκών … [Read More...]

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΠΙΝΗ

ΧΙΟΣ : Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου «ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΙΟΥ»,ΠΙΠΙΝΗ ΣΑΡΑΝΤΗ, για την συμμετοχή του στα … [Read More...]