Οι προχειροδουλειές και η επικινδυνότητα έργου στο δρόμο προς Άργος Καλύμνου.(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Στις 14 Νοεμβρίου 2023,πριν 16 ημέρες, είχαμε παρουσιάσει ρεπορτάζ με τίτλο “Κακοτεχνίες έργου και επικίνδυνη καθίζηση επί του οδοστρώματος στο δρόμο προς Άργος Καλύμνου”.
Στο εν λόγω δημοσίευμα μας που συνοδευόταν και από video αναφέραμε:
Προ διμήνου, από τη ΔΕΥΑΚ έγινε το έργο “αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από Λιμνιώτισσα μέχρι αεροδρόμιο” και πραγματοποιήθηκαν εκσκαφές επί του οδοστρώματος, στην άκρη του δρόμου που οδηγεί προς Άργος και αεροδρόμιο. Μετά την τοποθέτηση των σωλήνων καλύφθηκαν οι εκσκαφές με τσιμέντο.
Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι έγιναν προχειροδουλειές και υπάρχουν κακοτεχνίες που αναδείχθηκαν με την πρώτη βροχή, αφού το τσιμέντο σε κάποιο σημείο του οδοστρώματος ,μάλιστα πάνω σε στροφή ,θρυμματίστηκε και δημιουργήθηκε επικίνδυνη καθίζηση που εγκυμονεί κίνδυνους για τα διερχόμενα οχήματα, ιδιαίτερα βραδινές ώρες.
Με το δημοσίευμα μας εκείνο, επισημαίναμε την επικινδυνότητα του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο και την αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης για την πρόληψη κάποιου ατυχήματος.
Αντί ο απερχόμενος Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης που τυγχάνει και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ να δώσει εντολή άμεσης αποκατάστασης της κακοτεχνίας και της επικινδυνότητας του οδοστρώματος, θεώρησε σωστό, την επόμενη ημέρα 15 Νοεμβρίου 2023, να πάει επιτόπου στο σημείο και με αστείες αναφορές και με επίθεση στο kalymnos-news.gr ότι δήθεν λέει “τη μισή αλήθεια ” και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Έκτοτε πέρασαν 15 ημέρες, τίποτα δεν έχει γίνει, πλην της καθίζησης που έχει επεκταθεί σε μεγαλύτερο μήκος, της κορδέλας σήμανσης που τοποθετήθηκε να καλύπτει πλέον μεγαλύτερο τμήμα και τους διερχομένους και ιδιαίτερα τους κατοίκους του Άργους να διαμαρτύρονται για την επικινδυνότητα του δρόμου.
Σήμερα Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, μία συμπολίτισσα μας που περνά σχεδόν επί καθημερινής βάσεως από το σημείο, ,μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr εξέφρασε τη διαμαρτυρία της για αυτή την επικίνδυνη κατάσταση. Μεταβήκαμε ξανά στο σημείο και καταγράψαμε για μία ακόμη φορά την προχειροδουλειά του έργου, που γίνεται πιό εμφανής όσο περνάνε οι ημέρες και τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση επί του οδοστρώματος.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά ο απερχόμενος Δήμαρχος θα δώσει τις επιβαλλόμενες εντολές για αποκατάσταση του έργου και δεν επιδοθεί και πάλι σε κάποιο υβρεολόγιο και σε απειλές, εναντίον του kalymnos-news.gr και των συνεργατών του.
Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Latest..

Κυριακή στον καταπράσινο Αντριώτη, στο παραδεισένιο τοπίο με τα περιβόλια και οπωροφόρα δέντρα

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Αντριώτης (ή Αντρειώτης) ποταμός, παραπόταμος του Ευεργέτουλα, διαρρέει μια κατάφυτη περιοχή, γεμάτη περιβόλια κι οπωροφόρα δέντρα και δημιουργεί ένα παραδεισένιο … [Read More...]