ΟΙ ΘΕΑΤΡΕΡΓΑΤΕΣ ΚΟΦΙΝΑΙΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΠΑΚΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΧΙΟΣ : Το πρόβλημα των σκουπιδιών είναι σοβαρό σε πολλά μέρη της Χίου, αλλά η κατάσταση στα Μυλαράκια των Ταμπάκικων έχει γίνει ιδιαιτέρως ανησυχητική. Καθημερινά, πάνω από 500 επισκέπτες φωτογραφίζονται στην περιοχή, μην παραλείποντας να θαυμάσουν τα ψωρόδενδρα και τις στοίβες των σκουπιδιών στο υπαίθριο καθιστικό.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μπάμπης Κοιλιάρης, μέλος των Θεατρεργάτων Κοφιναίοι, εξέφρασε τη ντροπή του για την κατάσταση της περιοχής και ανακοίνωσε ότι οι Θεατρεργάτες Κοφιναίοι καθάρισαν τον χώρο αύριο το απόγευμα. Η πρωτοβουλία αυτή καταδεικνύει την απογοήτευση και την αίσθηση ευθύνης που αισθάνονται τα μέλη της κοινότητας για το περιβάλλον τους.

Η παρούσα κατάσταση των Μυλαράκια των Ταμπάκικων δείχνει μια σοβαρή έλλειψη περιβαλλοντικής ευαισθησίας από τους επισκέπτες και την ανάγκη για μεγαλύτερη ευθύνη από τα τοπικά όργανα και τις αρχές. Είναι σημαντικό να αναγνωριστεί ότι οι προσπάθειες από ομάδες όπως οι Θεατρεργάτες Κοφιναίοι είναι εξαιρετικά σημαντικές, αλλά είναι επίσης απαραίτητο να ληφθούν μέτρα για την πρόληψη της συσσώρευσης σκουπιδιών στο μέλλον.

Latest..

Στο Λιβαδοχώρι ξενύχτησαν οι αγρότες της Λήμνου. Σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου κάθοδος στην Μύρινα.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]