Οι θύτες και τα θύματα

ΧΙΟΣ : Ο φωτογραφικός φακός, με τις γνωστές του δυνατότητες ψηφιακής ανάλυσης, συνέβαλε τον κ. Χαρδαλιά μπροστά στους απόρρητους χάρτες αποθήκευσης πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου συνέλαβε τον κ. Πατούλη να χορεύει την ίδια ώρα που στην Ελλάδα γινόταν στάχτη 527.000 στρέμματα, τα ίδια σχεδόν με αυτά που κάηκαν στην Ιταλία (531.000) η οποία όμως είναι τριπλάσια σε έκταση και ελαφρώς λιγότερα από την τρίτη Ισπανία (694.000) που είναι πενταπλάσια σε έκταση συγκριτικά με εμάς. Τα στοιχεία είναι από το Copernicus και το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφοριών για τις Πυρκαγιές των Δασών δηλαδή το EFFIS τα οποία καταλογίζουν στην χώρα μας, άλλη μια αρνητική πρωτιά. Όμως ποιος νοιάζεται;
Σημασία έχει η επιλογή, από τον κ. Μητσοτάκη, του σωστού περιφερειάρχη Αττικής διότι είναι πολλά τα λεφτά. Δηλαδή, μεταξύ ενός που χορεύει από αδιακρισία και ενός που προδίδει τους Έλληνες πάλι από αδιακρισία, εσείς ποιον από τους δύο θα θεωρούσατε ως τον καταλληλότερο για περιφερειάρχη;
Μα, τον κ. Χαρδαλιά φυσικά! Ε, αυτό έκανε και ο Πρωθυπουργός…
Για τα υπόλοιπα φταίει η κλιματική αλλαγή, δηλαδή ο κακός μας ο καιρός. Όλα τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα έχουν αναλάβει εργολαβικά να σας το αποδείξουν με το ζόρι, ξυλοκοπώντας την λογική σας, της οποίας, αρχίζω να πιστεύω, ότι τα θέλει ο κο…ράκος της.
Η Αυστραλία συγκλονίζεται από έναν τύπο ο οποίος εργαζόταν για χρόνια σε παιδικούς σταθμούς και βίαζε τα παιδάκια που του εμπιστευόταν ο κόσμος. Μέχρι τώρα μιλάνε για 90 και πλέον παιδιά, δηλαδή σπάργανα.
Η λέξη κλειδί εδώ είναι η «εμπιστοσύνη»  όπως και στην πολιτική, και σύμφωνα με τις στατιστικές όλων των αστυνομικών του κόσμου εκείνο που φαίνεται, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, διότι το κακό με τους βιασμούς και τις αποπλανήσεις των πολιτών και των παιδιών είναι ότι κατά ενενήντα πέντε τοις εκατό συμβαίνουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και το σχολείο τους από άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης  παππούδες, γονείς, θείους, δασκάλους, πολιτικούς  και είναι πολύ δύσκολο να ανοίξουν τα στόματα.
Μάλιστα, τα θύματα εκπαιδεύονται από τους θύτες τους με τον εκβιασμό και την ανταμοιβή, παγωτάκι, ποδηλατάκι, ρουσφετάκι με αποτέλεσμα αργότερα αυτό να γίνεται συνήθεια για τους καλύτερους βαθμούς στο σχολείο από τον δάσκαλο, την εύνοια του καθηγητή στο πανεπιστήμιο με τις διάφορες εργασίες, τον προϊστάμενο και το αφεντικό αργότερα και πάει λέγοντας, κτίζοντας την ψεύτικη εικόνα μέσα στην οποία ζούμε.  
Είναι αλήθεια αυτό που λέει η αστυνομία, ότι δηλαδή βλέπουμε μόνο την κορυφή από το παγόβουνο, όμως το παγόβουνο είναι η κοινωνία που μας περιβάλλει και οι στρεβλώσεις της αρρωστημένης διαπαιδαγώγησης αναπαράγουν δυστυχώς τον εαυτό τους και επηρεάζουν κάθε πτυχή της κοινωνικής μας ζωής, ειδικά την πολιτική με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ο μοναδικός Μανώλης Κοττάκης σε ένα από τα τελευταία του άρθρα, θυμήθηκε έναν κορυφαίο Έλληνα πολιτικό που όταν, πριν τρείς δεκαετίες, του πρότειναν να υπουργοποιήσει κάποιον βουλευτή, ρώτησε τους επιτελείς του «Τον κρατάμε από πουθενά;» Η απάντηση που έλαβε ήταν «ΟΧΙ». «Τότε δεν θα γίνει υπουργός» ήταν η απάντηση του. Το κακό αναζητεί το κακό δηλαδή τον εαυτό του τον επιβραβεύει και τον διαιωνίζει, επειδή του είναι οικείος… και τον κρατάει.
Έτσι, οι πολιτικοί και σεξουαλικοί θύτες σε μια ανίερη συμμαχία με τα θύματά τους, (οι ψυχολόγοι το ονομάζουν σύνδρομο της Στοκχόλμης), καταπίνουν την καμήλα ολόκληρη, διυλίζουν την παραμικρή συμπεριφορά ή πράξη ανθρώπων οι οποίοι τους φαίνονται και ΕΙΝΑΙ τρομακτικά διαφορετικοί απ’ αυτούς. Είχα την τύχη να με απορρίψουν από το περιβάλλον τους σώζωντάς με… Απόδειξη των όσων λέω η εκλογή Μηταράκη στη  Χίο. Μας ρήμαξε στο ξύλο με τα ΜΑΤ και στο τέλος σφάξε με αγά μου να αγιάσω…
Μια κοπέλα π.χ. που την έχει αποπλανήσει ο μπαμπάς της και ο δάσκαλός της είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την σεξουαλική της ζωή με τον καθηγητή της στο πανεπιστήμιο, τον προϊστάμενό της και βέβαια το αφεντικό της στην εργασία. Όλοι μαζί προστατεύουν την άθλια ζωή τους από οτιδήποτε καλό και εξαιρετικό θα μπορούσε να της συμβεί, διότι θεωρούν την μετάνοια και τον βιασμό αναγκαίο κακό, π,χ,  Μητσοτάκης. Σώζοντας μια τέτοια κοπέλα, π.χ. από του λόγου σου, στην πραγματικότητα σώζουν εσένα από το να πέσεις στο βούρκο τους. Εγώ έχω σωθεί επανειλημμένως επειδή είμαι τρομοκρατικά διαφορετικός..  Αυτό όμως δεν συμβάλει στην … υπουργοποίησή μου. Ευτυχώς!
Υ.Γ. Το γνωρίζει ο Έλληνας Πρωθυπουργός ότι οι Αμερικάνοι σχεδιάζουν να κάνουν βάσεις στα Ελληνικά νησιά; Του το είπαν; Εγώ μόλις το άκουσα θα τους πρότεινα να κάνουν βάσεις πάνω στις γκριζαρισμένες βραχονησίδες, νομιμοποιώντας τες σαν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Όμως φοβάμαι ότι ο ΑμερικανοΤουρκικός άξονας επιθυμεί να μας αρπάξει την μοναδικά θωρακισμένη υπόγεια βάση της Σκύρου που ελέγχει όλο το Αιγαίο, ευνουχίζοντας κυριολεκτικά την αμυντική ικανότητα της χώρας μας. Πρόκειται για αρπαγή και ως συνήθως θα μας ρωτήσουν: Δηλαδή τι θέλετε, πόλεμο;
Δεν θα πέσει ούτε τουφεκιά. Ντροπή! Οι Αμερικάνοι ΠΟΤΕ δεν μας επέτρεψαν π.χ. στην Κύπρο  ούτε θα μας επιτρέψουν πότε να χρησιμοποιήσουμε τα χρυσοπληρωμένα όπλα μας ενάντια στους εχθρούς μας, παρά μόνο ενάντια στους εχθρούς των ΗΠΑ οι οποίοι τυγχάνει να είναι οι καλύτεροι φίλοι της Ελλάδας και των Ελλήνων, δηλαδή των Σύριων και των Ρώσων.  

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]

Διέγραψαν δάνειο ηλικιωμένου χαμηλοσυνταξιούχου που μένει σε ακριτικό νησί – Η παρέμβαση που τον «έσωσε»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]