Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Ικαρία και Φούρνους

ΙΚΑΡΙΑ: Με τον απόηχο των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου και των δεύτερων, της 25ης Ιουνίου, προ των πυλών, το πολιτικό σκηνικό, σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, αρχίζει μορφοποιείται με ανακοινώσεις υποψηφίων δημάρχων για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβρη του 2023.
Χθες, μετά την πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Καραβόσταμο Πολιτική συγκέντρωση-ομιλία Βαγγέλη Μαρούπα και ανακήρυξη υποψηφίου δημάρχου με ΛΑΣ στο Καραβόσταμο, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Φανούρη Καρούτσου για δήμαρχος με τη ΛΑΣ στην Ικαρία.
Επίσης, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ευαγγελίας Κυπραίου για δήμαρχος με τη ΛΑΣ στους Φούρνους.
Ο Φανούρης Καρούτσος υποψήφιος Δήμαρχος Ικαρίας με την Λαϊκή Συσπείρωση

Το Δελτίο Τύπου της Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Ικαρίας – Φούρνων:
Ανακήρυξη Υποψήφιων Δημάρχων Ικαρίας και Φούρνων

————————
Πολιτική Διαφήμιση
Η ΤΕ Ικαρίας-Φούρνων του ΚΚΕ ανακοινώνει την υποψηφιότητα των συντρόφων Φανούρη Καρούτσου ως υποψήφιου δημάρχου Ικαρίας και της Ευαγγελίας Κυπραίου ως υποψήφιας δημάρχου Φούρνων με τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Ο σύντροφος Φανούρης Καρούτσος,  63 ετών, μέλος του ΤΓ Ικαρίας-Φούρνων του ΚΚΕ, έχει πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν αφού από τα μαθητικά του χρόνια συμμετέχει στο εργατικό-λαϊκό κίνημα. Γέννημα θρέμμα εργάτης, πρόεδρος επί σειρά ετών του συνδικάτου οικοδόμων του νησιού. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του εργατικού κέντρου του νομού Σάμου και από το 2002 έως το 2010 ήταν δήμαρχος Ραχών. Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον δήμο Ικαρίας.
Η Ευαγγελία Κυπραίου 38 ετών, είναι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολόγων Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και εργάζεται στους Φούρνους συμμετέχοντας σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τη συλλογή αλιευτικών δεδομένων. Είναι Γραμματέας της ΚΟΒ Φούρνων, επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Φούρνους. Ασχολήθηκε ενεργά με το φοιτητικό – σπουδαστικό κίνημα και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας(ΟΓΕ).

Σχετικά Άρθρα

Latest..

Χουλιγκανισμός στην Ευρώπη: Τα αιματηρά περιστατικά που οδήγησαν σε μηδενική ανοχή και υπερσύγχρονους νόμους

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]