Οικονομική ενίσχυση από το δήμο Καλυμνίων με το ποσό των 6.000 ευρώ της Πρωταθλήτριας Μαρίας Μαγκούλια .

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

<!–
Error: wp_booster error:
td_api_base::get_key : a component with the ID: single_template_9 Key: show_featured_image_on_all_pages is not set.
/home/kalymnos/public_html/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_api.php (rara-error)
–>
Με απόφαση της, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλυμνίων στη συνεδρίαση της Παρασκευής 26 Απριλίου 2024 επικύρωσε τον κατάλογο για την εφάπαξ χρηματική ενίσχυση σε ενήλικο, μη εργαζόμενο & οικονομικά αδύνατο διακεκριμένο αθλητή ή αθλήτρια (παρ. 2 του άρθρου 202 του Ν. 3463/2006) , δημότη – δημότισσα του Δήμου Καλυμνίων έτους 2024.
Στην πρόσκληση του Δήμου Καλυμνίων που προηγήθηκε προς ενδιαφερόμενους-νες, υποβλήθηκε μία και μοναδική αίτηση από την Πρωταθλήτρια σφαιροβολίας της ΈΝΩΣΗΣ ΚΑΖΩΝΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 και μέλος της Εθνικής Μαρία Μαγκούλια που έχει όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις και υπερβαίνει κατά πολύ το όριο των 15 μορίων που είχε τεθεί ως όριο αξιολόγησης.
Κατόπιν αυτού η Δημοτική επιτροπή αποφάσισε :

  1. Την επικύρωση του καταλόγου για την εφάπαξ χρηματική ενίσχυση σε ενήλικο, μη εργαζόμενο & οικονομικά αδύνατο διακεκριμένο αθλητή ή
    αθλήτρια (παρ. 2 του άρθρου 202 του Ν. 3463/2006), δημότη – δημότισσα του Δήμου Καλυμνίων έτους 2024.
  1. Τη χορήγηση στην Μαρία Μαγκούλια του Παύλου και της Ελένης του χρηματικού ποσού των 6.000€ από το διατεθέν χρηματικό ποσό των 6.000€ που προορίζεται για την υλοποίηση του ανωτέρω προγράμματος.

Να σημειώσουμε ότι η Μαρία Μαγκούλια συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο στους Διασυλλογικούς Αγώνες Α-Γ/ Α/Γ Κ20 στον 7ο όμιλο στην Αθήνα, καθόσον δεν μπόρεσε να μεταβεί στη Ρόδο και κατέλαβε την 1η θέση με βολή 15,80 μέτρα στη σφαιροβολία.
Προηγούμενο άρθροΑλαλούμ με το διαγωνισμό του ΥΝΑΝΠ για τις άγονες γραμμές. 2η τροποποίηση-Δυνατότητα αλλαγής οικονομικών προσφορών που έχουν δοθεί από συμμετέχοντες.

Latest..

Ανατροπή στα Τέμπη, Έκθεση πραγματογνώμονα ανατρέπει τα πάντα!Διαβάστε τα συμπεράσματα της.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

“…στο μέλλον” της Ντέπη Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο χώρο τέχνης και δημιουργίας aRtοποιώ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά

ΛΕΣΒΟΣ: Το ποιητικό μονόπρακτο “…στο μέλλον” της Ντέπη Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο χώρο τέχνης και δημιουργίας aRtοποιώ σε σκηνοθεσία Ιωάννη Παπλωματά. Το μέλλον … [Read More...]