ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 6OY ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Με εξαιρετική επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Αιγαιοπελαγίτικου Οδοντιατρικού Συνεδρίου με θεματικό τίτλο «Οδοντιατρικό ταξίδι στο νησί της μαστίχας». Στις 5 και 6 Ιουλίου, στην αίθουσα Συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου, παρακολουθήσαμε ένα από τα αρτιότερα περιφερειακά επιστημονικά συνέδρια, καθ’ ομολογία όλων των παρευρισκομένων, η επιτυχία του οποίου στηρίχθηκε στην πλούσια θεματολογία του, στην συντονισμένη δράση της Οργανωτικής Επιτροπής, στην ουσιαστική στήριξη των θεσμικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους καταξιωμένους Καθηγητές Οδοντιατρικής που συνεισέφεραν στο επιστημονικό πρόγραμμα και στην πολύ μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων από όλη την Ελλάδα.

Στην Τελετή Έναρξης, στην κατάμεστη αίθουσα του Ομηρείου, απεύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές Χίου κ. Ν. Μηταράκης και Σ. Μιχαηλίδης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κ. Μουτζούρης, ο Δήμαρχος Χίου κ. Ι. Μαλαφής, ο Πρόεδρος της  Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Αθ. Δεβλιώτης, οι Πρόεδροι των Οδοντιατρικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος, Καθηγητής Αθ. Αθανασίου και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δρ. Α. Καραμούζος. Παρόντες ήταν επίσης, ο Στρατιωτικός Διοικητής Χίου κ. Χ. Αμπατζίδης, ο Αντιπερειφερειάρχης Χίου κ. Π. Βρουλής, ο Αστυνομικός Διοικητής κ. Ι. Αραμπατζής, Περιφερειακοί κ Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι υγειονομικών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Μητροπολίτη Χίου και πλήθος οδοντιάτρων από Ελλάδα και Κύπρο. 

Αξέχαστη θα μείνει η Εναρκτήρια Ομιλία του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών Δρ. Σταματίου Κριμιζή, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής κ. Αθ. Υφαντή και η υπογραφή Μνημονίου  Συνεργασίας, στο πλαίσιο της Αδελφοποίησης των δύο Συλλόγων και τέλος ο χαιρετισμός του Προέδρου του Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Α. Αντωνίου. Η απογευματινή συνεδρία του Σαββάτου συνδυάστηκε με την επίσκεψη στο Μουσείο Μαστίχας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς του συνεδρίου, χωρίς τη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η διοργάνωση μίας τέτοιας εκδήλωσης και βεβαίως τους συναδέλφους μας που στήριξαν με την ενεργό συμμετοχή τους το συνέδριό μας και ιδιαίτερα όσους  ταξίδεψαν από την υπόλοιπη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, ελπίζοντας ότι η μεστή και υπεύθυνη ενημέρωση που αποκόμισαν, η ευχάριστη διαμονή και οι καλές αναμνήσεις τους, θα αποτελέσουν την επιβεβαίωση της επιτυχίας της κορυφαίας μας επιστημονικής εκδήλωσης.

Latest..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ 15 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Τις βραδινές ώρες χθες, ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, εντόπισε ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να … [Read More...]

Ο ΣΙΝΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ-Σ.Ι.ΝΟ.ΧΙ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Καθώς οι ανάγκες του νοσοκομείου ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε είναι αυξημένες την ίδια … [Read More...]